maritbet girişmaritbet
Obama için Antalya'da villa inşa ediliyor!

Obama için Antalya'da villa inşa ediliyor!

Kasım ayında G-20 zirvesinin gerçekleşeceği Antalya Belek'te hazırlıklar tam gaz devam ediyor.

Obama'nın 2 gün konaklayacağı Belek'te kendisine özel villa inşa ediliyor. İşte G-20 Zirvesi için yapılan hazırlıklardan bazı önemli detaylar;

Belek Turizm Yatırımcıları Birliği (BETUYAB)Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Uğurlu, G-20 liderler zirvesi hazırlıklarına ilişkin çok özel bilgiler paylaştı.

15-16 Kasım tarihlerinde Belek'te gerçekleştirilecek olan G-20 Zirvesi öncesi yapılan özel hazırlıklar hakkında Hürriyet'e bilgi veren Belek Turizm Yatırımcıları Birliği (BETUYAB)Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Uğurlu, zirvede ana bina olarak Regnum Carya Golf Spa Resort Hotel'in belirlendiğini söyledi.

"ÖZEL VİLLALAR HAZIRLANIYOR"

Türkiye başta olmak üzere, ABD, İngiltere, Rusya, Japonya, Kanada, Almanya, Fransa, İtalya, Avustralya, Brezilya, Arjantin, Hindistan, Çin, Endonezya, Meksika, Suudi Arabistan, Güney Afrika, Güney Kore ve Avrupa Birliği Komisyonu liderlerinin ağırlanacağı zirve için özel yapıların da hazırlandığını kaydeden Uğurlu, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Barack Obama için güçlendirilmiş mermer ve kurşungeçirmez camlar kullanılan iki özel villa hazırlandığını kaydetti.

"GEMİDE KONAKLAMA İHTİMALİ VAR"

Zirve öncesi ilk gelen bilgilerde Obama'nın Belek'teki otellerde konuklayacağı bilgisi verildiği fakat bu bilginin birkaç gün önce değiştirildiğini vurgulayan Uğurlu, "Bu villalar tamamlanıyor ancak bu yatırıma giren arkadaşımız hüsrana uğrayabilir. Çünkü bize gelen son bilgiye göre G-20 zirvesine katılacak olan Obama, otellerimizde kalmayı planlamıyor. Üst düzey yetkililer Obama'nın özel bir gemide 2 gün konaklayacağı bilgisini verdi. Yani kendisi toplantılara katılıp kendisi için tahsis edilen gemide konaklayacak" dedi.

BÖLGE KAPATILACAK

G-20'ye sadece Obama'nın değil, Vladimir Putin, Angela Merkel gibi üst düzel liderlerin katılmasının beklendiğini belirten Uğurlu, organizasyona ilişkin güvenlik çalışmalarının devam ettiğini vurgulayıp şöyle dedi: "10-20 Kasım tarihlerinde Belek kısmen kapatılacak. Üçkum Tepesi, Taşlıburun ve İskele mevkiinde bulunan otellere hiçbir şekilde müşteri kabul edilmeyecek. Güvenlik ile ilgili atılması gereken adımları Dışişleri Bakanlığı organize ediyor. Biz talimatları Müsteşar Yardımcısı Ayşe Sinirlioğlu'ndan alıyoruz."
Sabah

MİLYONLUK VİLLA

Obama için hazırlandığı söylenen milyonluk villaların yapımında görev alan yetkililer villalara ilişkin şu bilgileri verdi: "Tek bir villa maliyeti 25 milyon lira. İstanbul'dan projelerin gelmesiyle villanın inşaatına başladık. Villanın ana gövdesinde neredeyse hiç tuğla kullanılmadı. Bu malzeme yerine güçlendirilmiş özel nitelikli mermer kullandık. İnşaatın iskeleti ise tamamen çelik levhalar üzerine kuruldu. Villamızda son teknoloji kurşungeçirmez camlar kullandık."

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Obama için Antalya'da villa inşa ediliyor!
  • 18.07.2015 11:12

Obama için Antalya'da villa inşa ediliyor!

Kasım ayında G-20 zirvesinin gerçekleşeceği Antalya Belek'te hazırlıklar tam gaz ...