maritbet girişmaritbet
Nusr-Et, New York ve Londra'da restoran açacak

Nusr-Et, New York ve Londra'da restoran açacak

Ünü dünyaya yayılan Nusret Gökçe, Türk markalarının yurtdışına açılmasını desteklemek amacıyla kurulan Turquality programına başvurdu.

Türkiye'ye yayılan ününden sonra ‘saltbae' adını verdiği tuzlama hareketiyle dünya çapına yayılan Nusr-Et, yeni restoranlar için çalışmalarını hızlandırdı. Özellikle Dubai restoranında, ünlü oyunculardan futbolculara, şeyhlerden iş insanlarına kadar büyük bir kitlenin yer bulmak için saatlerce beklediği Nusr-Et, Turquality Programı'na katılmak için de başvuru yaptı. 

Nusr-Et'in sahibi Nusret Gökçe, Dubai'deki restoranında bu kapsamdaki planlarını anlattı. Gökçe, Turquality programına katılma yönünde başvurularını, “Bu sadece bir destek değil, sonuçta Nusr-Et dünya çapında bir marka haline geldi. Bunun tanıtılması, anlatılması Türkiye'nin kazanımı” ifadelerini kullandı. 

Başvuru işlemleri tamamlandı

Türk markalarının markalaşması yönünde adımlarını teşvik etmek için kurulan dünyanın ilk devlet destekli programı olan Turquality, kira, tanıtım, danışmanlık, reklam gibi faaliyetlerde firmalara destek oluyor. Başvuruların yapıldığını ve yakın bir zamanda Turquality kapsamına gireceklerini belirten Gökçe, ilk adım olarak ABD ve İngiltere'de yeni restoranlar açmak istediğini belirtti.

Haziranda açıyor

Yurtdışında tek restoranı Dubai'de hizmet veren Gökçe, yaptığı ‘et showları'nı yakın zamanda Amerika'ya da taşıyacak. Nusret Gökçe, Nusr-Et'in ABD ve İngiltere'de açacağı restoranların açılış tarihini haziran ayı olarak açıkladı. Gökçe, “Haziran ayında Londra ve New York'ta restoran açmış oluruz” dedi. Gökçe, daha önce bu bölgelerdeki hedeflerini ABD'deki restoran sayısını 2018 yılına kadar üç, İngiltere'deki restoran sayısını ise ikiye çıkaracağını açıklamıştı.

Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nusr-et, yeni restoranıyla Londra'yı fethetti
  • 27.09.2021 09:42

Nusr-et, yeni restoranıyla Londra'yı fethetti

Türkiye’nin yeme-içme alanında en başarılı markalarından biri haline gelen ve ün ...

LG klima modellerinde kaçırılmayacak fırsatlar!
  • 03.07.2021 11:17

LG klima modellerinde kaçırılmayacak fırsatlar!

LG klima kampanyası kapsamında salon tipi klima alanlara 500 TL'lik akaryakıt çe ...

Nusret'in Beverly Hills'teki dükkanının kirası 70 bin dolar!
  • 07.05.2021 11:00

Nusret'in Beverly Hills'teki dükkanının kirası 70 bin dolar!

Nusret, Beverly Hills'teki dükkanı için aylık 70 bin dolar (yaklaşık 580 bin TL) ...