maritbet girişmaritbet
Nurol, Güneşli’de nefes alan ofisler inşa ediyor

Nurol, Güneşli’de nefes alan ofisler inşa ediyor

Nurol GYO, Güneşli, Basın Ekspres'te inşa ettiği Nurol Park'ta teraslı ve balkonlu, 'nefes alan ofisler’ hayata geçiriyor

4 metre tavan yüksekliği ve açılır pencereleri ile öne çıkan projede balkon ve teraslar da yer alıyor.

Yeni Maslak olarak görülen Güneşli'de, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Nurol Park projesinde ofis dünyasına yeni seçenekler sunuluyor. Modern mimari ile geleneksel mahalle hayatının bir arada sunulduğu karma konut projesi Nurol Park'ta ferah ve işlevsel ofis katları dikkat çekiyor. 

KULLANICIYA GÖRE DİZAYN 

Nurol Park Ofis'in toplam 19 bin metrekareden oluşan ofis alanlarında, 99 metrekareden 900 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde ofis seçenekleri yer alıyor. Tesisat ve kabloların yükseltilmiş döşeme altına gizlenmesini sağlayan Shell & Core özelliği sayesinde, Nurol Park Ofis'te çalışma alanlarına işlevsellik geliyor. 4 duvar olarak satın alınan ofisleri kullanıcılar istedikleri gibi dizayn ederek, ihtiyaçlarına göre işlevsel şekilde tasarlama şansına sahip oluyor. Nurol Park Ofis'in teraslı ve balkonlu ofisleriyle, iş ortamının daha keyifli ve verimli hale getirilmesi hedefleniyor. 

TAVAN YÜKSEKLİĞİ 4 METRE

Nurol Park Ofis, ortak alanlardaki toplantı odalarıyla öne çıkıyor. Bu odaların, ofislerin ihtiyaçlarına göre genel toplantılar ya da misafirlerin ağırlaması için kullanılmak üzere son teknolojiyle donatıldığı belirtiliyor. 4 metre tavan yüksekliği ile ferah ve geniş bir çalışma alanı sağlayan Nurol Park Ofis'te pencerelerde açılıyor. Nefes alan ofisler, havadar ve kaliteli bir çalışma ortamı sunarken katlardaki balkonlar da çalışanların keyifli bir mola vermesini sağlayan önemli bir alan olarak dikkat çekiyor. 

SOKAK MAĞAZALARI VAR 

Nurol Park Ofis, Nurol Park sakinlerine ve ziyaretçilere de açık olan sokak mağazalarının da yanı başında yer alıyor. Bu mağazaların, alışveriş merkezlerinin boğuculuğu ve tek düzeliğinden sıkılanlar için farklı bir alternatif olduğunu belirten şirket yetkilileri şunları söyledi;  “İstanbul'un eski alışveriş sokaklarından ilham alan Nurol Park, açık havada keyifli bir alışveriş deneyimini, güleryüzü ve sıcaklığı yeniden keşfetme imkanı sunuyor. Nurol Park projesindeki tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan dükkanlar,mağazalar,restoran ve kafeler, ofis çalışanlarının molaları için hazır bekliyor.  Sosyal yaşamıyla olduğu kadar peyzaj alanlarıyla da fark yaratan projede tam 5 futbol sahası genişliğindeki peyzaj alanı yer alıyor. 43 bin200 metrekare peyzaj alanı, yurtiçinde ve yurtdışında başarılı projelere imza atan Dalokay Design Studio tarafından tasarlandı.”

Sağı solu metro

İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak anılan bölgedeki Nurol Park Ofis, Avrupa yakasının önemli ana arterlerinin ortasında yer alıyor. E-5 ve TEM karayollarını birbirine bağlayan Basın Ekspress Yolu'ndaki Nurol Park, Atatürk Havalimanı kadar yeni yapılacak 3. havaalanına da çok yakın. Ayrıca projenin sağ ve sol kapılarının hemen yanında bulunan iki metro durağı da Nurol Park Ofis sakinlerinin şehrin dört bir yanına kolayca ulaşmasını sağlıyor.

Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı hemen teslim imkanı ile satışta
  • 19.10.2021 11:00

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı hemen teslim imkanı ile satışta

50 yılı aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması ...

Nurol GYO'nun projeleri ne durumda?
  • 23.12.2015 17:22

Nurol GYO'nun projeleri ne durumda?

Nurol GYO; Nurol Park, Nurol Life ve Nurol Tower projelerinin son durumu masaya ...

NurolPark Güneşli satışa çıktı! Metrekaresi 2.900 TL!
  • 23.05.2013 11:43

NurolPark Güneşli satışa çıktı! Metrekaresi 2.900 TL!

Nurol Park Güneşli metrekaresi 2 bin 900 liradan satışa çıktı. 2016 yılının Şuba ...

MESA-NUROL,Yeşilyaka Su projesini basına tanıtıyor
  • 07.08.2018 17:02

MESA-NUROL,Yeşilyaka Su projesini basına tanıtıyor

MESA & NUROL ortaklığında hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesi 20 Eylül 2018 gü ...

Nurol GYO basınla bir araya geliyor!
  • 28.03.2017 09:39

Nurol GYO basınla bir araya geliyor!

Nurol GYO projelerindeki son gelişmeleri paylaşmak üzere 2 Mayıs'ta basınla bir ...

Yeşil Yaka projesi görücüye çıkıyor!
  • 09.05.2016 13:52

Yeşil Yaka projesi görücüye çıkıyor!

MESA ve NUROL, Büyükçekmece Sırtköy'de inşa ettikleri Yeşil Yaka projesini 12 Ma ...