maritbet girişmaritbet
Monopoly Milyoner, emlak ticaret oyununun son serisi olarak satışa çıktı!

Monopoly Milyoner, emlak ticaret oyununun son serisi olarak satışa çıktı!

Dünyanın en sevilen emlak ticaret oyununun yeni versiyonu Monopoly Milyoner size görkemli ve ışıltılı bir dünyanın kapılarını açıyor

 

Dünyanın en sevilen emlak ticaret oyununun yeni versiyonu Monopoly Milyoner size görkemli ve ışıltılı bir dünyanın kapılarını açıyor! Monopoly Milyoner oyununda zenginler listesinin en üstüne tırmanın ve oyunda ilerlerken statünüzü yükseltin. Hayat standardınız yükseldikçe piyonlarınız da seviye atlasın; kağıt uçakla başlayacağınız zenginlik serüveninizi özel jetinizle tamamlayın.

Artık diğer oyuncuları iflas ettirmenize de gerek yok! Servetini 1 milyona ilk ulaştıran oyunu kazanır! Monopoly Milyoner'de hiçbir şey sıradan değil! Göz kamaştıran elmas kesimli kutusu, lüks arsaları, servetinizle statü atlayan piyonları, şık tasarımlı paraları, çarpıcı oyun alanı ve servet kartlarındaki lüks sürprizleriyle bambaşka bir Monopoly deneyimi sizi bekliyor.

Monopoly Milyoner ile milyoner gibi yaşayın!

Pırlantalar, lüks limuzinler, film galaları! Hepsi Monopoly Milyoner oyununda gündelik hayatın bir parçası. Servet kartlarındaki sürprizlerle emlak krallığınızı büyütün, servetinize servet katın. Araba galerinizden çıkıp size ait özel sörf koyunda dalgaların tadını çıkarın, rüya şatonuzda yaşayın! Kayak Merkezi'nizi rakibinizin Sörf Koyu ile takas edin, özel şoförünüzle oyunda lüks içinde hızla ilerleyin. Monopoly Milyoner ile hızlı yaşayın, servetiniz artarken lüksün keyfini sürün!

BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ

Monopoly,  1933'te Charles Darrow tarafından yaratıldı. Darrow, Büyük Buhran dönemindeki çok sayıdaki işsiz Amerikalıdan biriydi. Umutsuzluk devam ederken Darrow'un aklına büyük bir fikir geldi: Herkesin lüks bir yaşamın tadını çıkarmasına olanak verecek bir oyun tasarlamak!

Bugün 41 farklı dilde hazırlanan Monopoly, 103 ülkede oynanıyor.  Monopoly'nin resmi olmayanlar dahil 2212 farklı versiyonu var.

Bugüne kadar dünyada 200 milyondan fazla Monopoly satıldı.

Monopoly'nin ilk satışa çıktığı 1935 yılından bu yana 5 milyardan fazla küçük yeşil ev üretildi.

2008 yılında Monopoly hayranları dünya çapında bir rekora imza atmak için bir araya geldi; eş zamanlı olarak 3000 Monopoly sever oyunu oynadı.

En uzun Monopoly oyunu 1680 saat sürdü; yani tam 70 gün!

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Monopoly Milyoner, emlak ticaret oyununun son serisi olarak satışa çıktı!
  • 04.10.2012 14:16

Monopoly Milyoner, emlak ticaret oyununun son serisi olarak satışa çıktı!

Dünyanın en sevilen emlak ticaret oyununun yeni versiyonu Monopoly Milyoner size ...