maritbet girişmaritbet
Melisa Şahin'in bir evi bile yokmuş!

Melisa Şahin'in bir evi bile yokmuş!

Bu Tarz Benim yarışmasının zengin kızlarından Melisa Şahin'in aslında evi bile olmadığı anlaşıldı.

Aynı yarışmada yarışmacı olan Nazlı Hamarat zengin numarası yaptığı Melisa Şahin hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Melisa Şahin aileden zengin olduğunu babasını herkesin tanıdığını söylüyor. 

İlk olarak adını geçen yıl katıldığı bir güzellik yarışması ile duyuran Melisa Şahin, son olarak Instagram hesabına koyduğu Porsche marka arabasının fotoğrafları ve videoları ile eleştiri aldı. 

Dün yayınlanan İşte Benim Stilim  yarışmasında Nazlı Hamarat , Melisa Şahin 'in söylediği gibi zengin olmadığını iddia etti. Gittiği lüks alış veriş merkezindeki satıcıların söylediklerini aktaran Nazlı Hamarat , "Sen gerçek hayatını anlatsana burada" diyerek çeşitli iddialarda bulundu. 

Arabası kiralık mı?

Instagram hesabına Porsche marka arabasıyla olan pozlarını koyan Melisa Şahin hakkında Nazlı Hamarat o arabayla ilgili de bir iddiada bulundu. İddiasına göre Melisa Şahin bu arabayı zengin görünmek için kiraladı.

Melisa Şahin, lüks arabasının kiralık olduğu iddiaları üzerine sinirlendi ve gidip arabasından ruhsatı getirdi. Programın sunuculuğunu yapan Öykü Serter de Melisa Şahin 'in arabasının ruhsatını canlı yayında kameralara tutarak kiralık olmadığını gösterdi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Melisa Şahin'in bir evi bile yokmuş!
  • 12.02.2015 14:34

Melisa Şahin'in bir evi bile yokmuş!

Bu Tarz Benim yarışmasının zengin kızlarından Melisa Şahin'in aslında evi bile o ...