maritbet girişmaritbet
Marmaris’teki yatın haftalık kirası 90 bin avro!

Marmaris’teki yatın haftalık kirası 90 bin avro!

Marmaris yat fuarında gözleri üzerine toplayan lüks yat Meya Meya daire fiyatını bulan bir haftalık kiralama bedeliyle adeta dudak uçuklatıyor.

Marmaris'teki yat fuarında ziyaretçilerin beğenisine sunulan "Meya Meya" isimli lüks motor yatla bir hafta tatil yapmak isteyenlerin, 90 bin avro ödemesi gerekiyor. 

Bu yıl 34.'sü düzenlenen "Marmaris Yacht Charter Show" fuarı çok sayıda gulet ve motor yata ev sahipliği yaptı. Büyüklüğü ve barındırdıkları lüksle "Meya Meya" ile "Getaway" en fazla dikkat çeken yatlar arasında yer aldı. 

Tuzla Tersanesi'nde 2010 yılında yapılan ve Marmaris Limanı'na kayıtlı olan Keyman Adaları bayraklı "Meya Meya", fuarda çok sayıda misafir ağırladı. Yatın bir haftalık kiralama bedeli ile bir daire satın alınabileceğini öğrenen vatandaşlar, şaşkınlık yaşadı. 

Kirası 90 bin avro olan yat lüks bir rezidans gibi...

Yatın ikinci kaptanı Necmi Domruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Meya Meya"nın hem charter hem de özel olarak hizmet verdiğini söyledi. 

Genelde Türkiye'nin Ege kıyıları ve Yunan adalarına turlar yaptıklarını belirten Domruk, "Boşta kaldığımız zamanlarda da patronumuz istediği yerlerde kullanıyor. Müşterilerimiz genelde Avrupa ve Amerika'dan geliyor. Yaklaşık 6 milyon avro değerinde olan yatımızın haftalık kirası ise 90 bin avro" dedi.  

İçi lüks bir rezidans gibi konforlu donatılmış "Meya Meya"da ayrıca yemek ve oturma salonu, güneşlenme terası gibi alanlar ile jakuzi de bulunuyor. Yatın bünyesinde sürek teknesi ve su sporu araçları yer alıyor. Okyanuslardaki uzun yolculuklarda çok rahat ve sorunsuz yol alabilecek şekilde imal edilen yatın hızı saatte 25 deniz miline ulaşabiliyor.

Getaway de 4 bin avroluk günlük kira bedeli ile ilgi odağı oldu 

Fuarda ilgi odağı olan bir diğer yat ise yine Türkiye'de imal edilen Göcek Limanı'na kayıtlı ahşap gulet "Getaway" oldu.

Tekne kaptanı Adem Türk, 2009 yılında denize indirilen yatın 31 metre uzunluğunda, yaklaşık 8 metre genişliğinde olduğunu kaydetti.

Türk, "Getaway"in günlük kirasının  4 bin avroyu bulduğu ifade etti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Marmaris'teki lüks yatın kirası dudak uçuklatıyor!
  • 12.05.2015 10:45

Marmaris'teki lüks yatın kirası dudak uçuklatıyor!

Marmaris yat fuarında dikkatleri üzerine çeken lüks yat Meya Meya ile tatil yapm ...

Lüks yatın haftalık kirası 1,5 milyon lira!
  • 12.05.2016 09:50

Lüks yatın haftalık kirası 1,5 milyon lira!

"Marmaris Yacht Charter Show" fuarında tanıtılacak "Mikhail S. Vorontsov" adlı l ...

Marmaris’teki yatın haftalık kirası 90 bin avro!
  • 11.05.2015 13:39

Marmaris’teki yatın haftalık kirası 90 bin avro!

Marmaris yat fuarında gözleri üzerine toplayan lüks yat Meya Meya daire fiyatını ...