maritbet girişmaritbet
Marmaray’da düğün fotoğrafı

Marmaray’da düğün fotoğrafı

Açıldığı günden bu yana vatandaşlardan yoğun ilgi gören Marmaray, bu kez de yeni evlenen bir çiftin düğün fotoğraflarına mekan oldu

Asya ile Avrupa'yı deniz altından birbirine bağlayan ve açıldığı günden bu yana vatandaşlardan yoğun ilgi gören Marmaray, bu kez de yeni evlenen bir çiftin düğün fotoğraflarına mekan oldu. Marmaray'da düğün fotoğrafları çektiren genç çift, daha sonra Üsküdar-Yenikapı istasyonları arasında, deniz altından seyahat ederek, "asrın projesi"ni kullanan ilk gelinle damat oldu.Düğün törenlerinin ardından fotoğraf çektirmek için yer düşünen Ekrem (25) ve Behiye (25) Çetin çifti, bir arkadaşlarının önerisi üzerine Marmaray'da fotoğraf çektirme kararı aldı. Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi'ndeki düğünlerinin ardından Marmaray'ın Üsküdar istasyonuna gelen çift, bol bol fotoğraf çektirerek, en mutlu günlerini kalıcılaştırdı. Genç çift, fotoğraf çekiminin ardından Üsküdar'dan Marmaray'a binerek, deniz altından Yenikapı istasyonuna gitti. Burada da bir süre fotoğraf çektiren gelin ve damat, vatandaşların meraklı bakışları eşliğinde Üsküdar istasyonuna döndü ve ardından evlerinin yolunu tuttu.Gelin ve damat, Marmaray ile yaptıkları yolculuk süresince vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Bazı vatandaşlar çifti alkışlarken, bazıları da cep telefonlarıyla fotoğraflarını çekti. Bu anı kalıcılaştırmak isteyen bazı yolcular ise çiftle birlikte fotoğraf çektirdi. 

TCDD Genel Müdürü tebrik etti
Bu arada, incelemelerde bulunmak için Üsküdar İstasyonu'nda bulunan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) Genel Müdürü Süleyman Karaman da çifti tebrik etti.
Karaman, para takarak mutluluklar dilediği  gelin ve damat ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu arada TCDDgörevlileri de yolculuk boyunca yeni evli çiftin yanında bulunarak, yardımcı oldu. 

Damat Ekrem Çetin yolculuk esnasında, fotoğraf çektirmek için önce başka bir yere gitmeyi düşündüklerini, ancak daha sonra Marmaray'da karar kıldıklarını söyledi.

Evlendikleri gün, İstanbul Boğazı'nı deniz altından geçmenin kendilerine nasip olduğunu belirten Çetin, "Tarihe geçtik. Marmaray'da ilk yolculuğumuzu da yapmış olduk. Bazı kişiler, 'arabanız yolda mı kaldı?' diye sordu. Güzel oldu, mutluyuz" dedi. 

Gelin Behiye Çetin ise düğün hazırlıkları nedeniyle açılış gününde Marmaray'a binemediklerini dile getirerek, "Hem Marmaray'ı görmüş hem de fotoğraf çekimi yapmış olduk. Çok güzel bir duygu. Çok mutluyuz. Başbakanımıza teşekkür ediyoruz. Yol boyunca vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Eğlendik, güzel oldu" diye konuştu.

Türkiye
 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri 1 Ocak'ta ücretsiz olacak
  • 29.12.2022 09:57

Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri 1 Ocak'ta ücretsiz olacak

Başkentray, Marmaray ve İZBAN, yeni yılın ilk günü ücretsiz hizmet verecek. ...

Marmaray'ın taşıdığı yolcu sayısı 9 yılda 784 milyona ulaştı
  • 28.10.2022 13:30

Marmaray'ın taşıdığı yolcu sayısı 9 yılda 784 milyona ulaştı

Asya ve Avrupa yakalarını deniz altından birleştiren Marmaray, hizmete girmesind ...

Marmaray, Başkentray ve İzban 1 milyar 663 milyon yolcu taşıdı!
  • 26.09.2022 16:30

Marmaray, Başkentray ve İzban 1 milyar 663 milyon yolcu taşıdı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, üç büyükşehirde Marmaray, Başkentray ve İzban il ...

Marmaray seferleri uzatıldı, yolcu rekoru kırılacak!
  • 25.08.2022 14:56

Marmaray seferleri uzatıldı, yolcu rekoru kırılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, bu yıl Marmaray ile yaklaşık 157 milyon yolcu ta ...