maritbet girişmaritbet
Marketten bireysel emeklilik ve hayat sigortası satın alma devri

Marketten bireysel emeklilik ve hayat sigortası satın alma devri

AvivaSA; bireysel emeklilik, hayat sigortası ve ferdi kaza sigortası ürünlerinin satışı için CarrefourSA ile işbirliği yaptı

Sektörde bir ilk olan bu uygulama, ilk etapta 7 CarrefourSA hipermarketinde başlayacak. Türkiye'nin lider bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketlerinden AvivaSA, sektöründe öncü perakende zinciri CarrefourSA ile yaptığı anlaşma doğrultusunda sektöründe bir ilke imza atarak bireysel emeklilik, hayat sigortası ve ferdi kaza sigortası ürünlerini CarrefourSA'larda müşterilerle buluşturuyor. Uygulama; CarrefourSA'nın İzmir, Bursa, Adana, İstanbul'da İçerenköy, Maltepe, Marmara Forum ve Ankara'da Batıkent hipermarketlerinde başlayacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AvivaSA Genel Müdürü Meral Eredenk, hedeflerinin Sabancı Holding şirketleri arasında hem şirketlere hem de müşterilere katma değer sunacak sinerji fırsatlarını değerlendirmek olduğunu söyledi. Eredenk, “CarrefourSA'ları günde yaklaşık 200 bin kişi ziyaret ediyor. Bu uygulama ile AvivaSA ürünlerini geniş kitlelere ulaştırmak için yeni bir müşteri temas noktası oluşturmayı hedefledik. CarrefourSA müşterilerinin de faydalanabileceği avantajlı bireysel emeklilik planlarımızı, Geri Ödemeli Hayat Sigortası gibi yenilikçi hayat sigortası ürünlerimizi daha çok kişiye ulaştırarak sağladığımız faydayı yaygınlaştırmak istiyoruz” dedi.

İşbirliğiyle ilgili açıklama yapan CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet T. Nane, “Tüketicilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hareket eden bir perakendeci olarak marketlerimizde ürün çeşitliliğimizin yanı sıra hizmet çeşitliliğimizle de fark sunmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılamayı hedeflediğimiz hipermarketlerimizde AvivaSA ile işbirliğimiz doğrultusunda artık bireysel emeklilik, hayat sigortası ve ferdi kaza sigortası hizmetlerini marketlerimiz aracılığı ile müşterilerimize sağlayabileceğiz” dedi.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Batı Ataşehir Gurme CarrefourSA açıldı
  • 07.01.2022 13:34

Batı Ataşehir Gurme CarrefourSA açıldı

CarrefourSA, 25 bine yakın ürün çeşidi ve 26 kişilik ekibiyle Batı Ataşehir Gurm ...

CarrefourSA'nın 34 mağazası Migros'a devrediliyor
  • 21.05.2021 12:12

CarrefourSA'nın 34 mağazası Migros'a devrediliyor

CarrefourSA'nın 34 mağazasının kiracılık hakkının Migros'a devredilmesine Rekabe ...

CarrefourSA, bu yıl 100 bayiye ulaşmayı hedefliyor
  • 12.02.2021 15:53

CarrefourSA, bu yıl 100 bayiye ulaşmayı hedefliyor

2020 yılını 25 bayi ile bitiren CarrefourSA, bu yıl 100 bayiye ulaşmayı hedefliy ...

Yusufeli Barajı inşaatını 3 bakan yerinde inceleyecek
  • 29.01.2021 11:10

Yusufeli Barajı inşaatını 3 bakan yerinde inceleyecek

Bakan Pakdemirli, Bakan Kurum ile Bakan Karaosmanoğlu, Yusufeli Barajı inşaatın ...

Migros ve CarrefourSA'dan 34 mağaza için anlaşma
  • 08.01.2021 09:49

Migros ve CarrefourSA'dan 34 mağaza için anlaşma

CarrefourSA ve Migros çeşitli illerdeki 34 CarrefourSA mağazasının, Migros’a dön ...