maritbet girişmaritbet
'Marka Şehirler' için geri sayım başladı

'Marka Şehirler' için geri sayım başladı

Şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı taşıyan Marka Şehirler Zirvesi, 7 Nisan 2016 tarihinde kapılarını açıyor.

Eventuum tarafından gerçekleştirilecek Marka Şehirler Zirvesi, Türk ekonomisinde marka gücü olan firmaları tek bir çatı altında toplayacak.  

İNDER, MÜSİAD, TÜMSİAD, İMKON, ÇEDBİK, BACADER, AEMDER, İSEDA, KALİSDER, TUCSA tarafından desteklenen Marka Şehirler Zirvesi 150'nin üzerinden prestij sahibi firmayı ağırlayacak.

Marka Şehir olan İstanbul, marka dünya şehirleri arasında en hızlı yükselen değer olarak önem kazanmaktadır. Entelektüel birikimlerini projelerine yansıtan değerli konuşmacılarımız, şehirlerimizin prestijini arttıracak. Üst düzey estetik ve elitist anlayışın hakim olduğu zirvede sektörümüz, şehirlerimize hak ettiği değeri yansıtacak.

Şehirlerimizin markalaşmasında imzası bulunan ve prestijini arttıran firmalar emsali görünmemiş bir buluşmaya ev sahipliği yapacak. 

Marka Şehirler Zirvesi'ne iştirak edecek değerli  konuşmacılar ise;  Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı KILIÇ, İNDER Y.K.B. Nazmi DURBAKAYIM,  TÜMSİAD Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Y.K.B. Yaşar DOĞAN, 24 Şirketler Grubu Y.K.B. Aziz YENİAY, Çalık Gayrimenkul Y.K. Üyesi  Doç. Dr. Feyzullah YETGİN, İstanbul Ticaret Odası Y.K.B.Yrd., ve MÜSİAD Genel Başkan Yrd. Gökhan Murat KALSIN, Ege Yapı Y.K.B.  H. İnanç KABADAYI, Ceylan İnşaat Y.K.B. Muammer CEYLAN, Yiğit Group Y.K.B. Önder YİĞİT, MÜSİAD İnşaat ve Çevre Komisyon Başkanı Reha YELTEKİN, Türk Yapısal Çelik Derneği Y.K.B. Yener ŞENER yer alıyor. “Şehirlerimizin markalaşmasında ulusal ve yerel düzeyde gerekli yatırımlar ve uygulamalar, gelecek  dönem projeksiyonları” konulu panelin moderatörü olarak  Bloomberg HT Haber Müdürü Ali ÇAĞATAY.

Üst düzey estetik anlayışına hakim olan Marka Şehirler Zirvesi'nin sponsorları arasında Teknik Yapı, Ceylan İnşaat, Ege Yapı ve Yiğit Grup yer alıyor.

Marka Şehirler Zirvesi'nde Altın Sponsor olarak yer alan Teknik Yapı farklılık sunuyor

1974 yılından bu yana inşaat sektöründe geniş bir yelpazede hizmet veren, bugüne kadar konut ve sanayi yapılarında altı milyon metrekarenin üzerinde imalat gerçekleştiren TEKNİK YAPI, deneyim, birikim ve iş anlayışını firmanın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi DURBAKAYIM'ın öncülüğünde yürütmektedir. İnşaatın yanı sıra, gayrimenkul geliştirme, turizm, güvenlik, sağlık ve gıda alanlarındaki faaliyetlerini TEKNİK YAPI HOLDİNG çatısı altında toplamıştır. TEKNİK YAPI, Uphill Court, Uplife Park, Uptwins Deluxe Residence, Uprise Elite, Upcity Flats, Upcity Residence, Deluxia Palace, Deluxia Suites, Deluxia Dragos, Evora Park, Evora İstanbul, Metropark, Condord İstanbul ve Suadiye Sahil gibi birçok proje dahil olmak üzere, bugüne kadar oluşturduğu konseptler ile kendi projelendirdiği onlarca fabrika ve yüzlerce bina inşaatında kendine has çizgisini daima yansıtmıştır.

Marka Şehirler Zirvesi'nde Altın Sponsor olarak yer alan Ceylan İnşaat dev projelere imza atıyor

Muammer CEYLAN  tarafından 1995 yılından itibaren inşaat sektöründe “Her sattığımız daire bir dost kazanmak” sloganıyla 20 yıldır mütevazı bir şekilde “insana hizmet” anlayışı ile yoluna devam eden Ceylan İnşaat, 2016 yılı ve sonrası için özellikle kentsel dönüşüm ağırlıkta olmak üzere, Göztepe, Fikirtepe, Kartal, Mecidiyeköy, Beşiktaş, Çeliktepe, Levent, Bakırköy, Çengelköy gibi lokasyonu yüksek yerlerde  13 adet dev projeye imza atmıştır.

Marka Şehirler Zirvesi'nden Bronz Sponsor olarak yer alan Ege Yapı portföyünü genişletiyor 
Ege Yapı halen yurt içi ve dışında devam etmekte olan 6 ayrı proje ile 1.200.000 m2 inşaata devam etmektedir. Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modelinde olan ve bünyesinde 3266 konut ve rezidans, Doğa Koleji Oxford Quality School, Four Points by Sheraton Oteli, Radisson Blu Hotel, alışveriş caddesi, sosyal alanlar ve geniş peyzaj alanları barındıran, 818.000 m2 inşaat alanına sahip “Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödüllü Batışehir projesi de portföyüne eklenmiştir. Böylece Ege Yapı'nın toplam inşaat alanı 2.000.000 m2 üzerine çıkmaktadır.

Marka Şehirler Zirvesi'nde Yaka Kartı Sponsoru olarak yer alan Yiğit Group dikkat çekiyor

Fortis İstanbul, Yiğit Group'un İstanbul'daki ilk marka projesi olarak dikkat çekiyor. Latince 'yiğit' anlamına gelen Fortis'i marka adı olarak tercih eden Yiğit Group, İstanbul'un yükselen ve her geçen gün daha fazla markalı projeyi ağırlamaya başlayan lokasyonlarından biri haline gelen Basın Ekspres'te gerçekleştirdiği Fortis İstanbul ile İstanbul'u yepyeni bir konut anlayışıyla tanıştırıyor. 

Yiğit Group tasarımdaki ve işçilikteki titiz yaklaşımını İstanbul'a taşıdığı Fortis İstanbul, farklı ihtiyaçlar için farklı özellikteki konut tipleri, iddialı lokasyonu ve fiziki özellikleriyle dikkat çekiyor. Sosyal ve ticari olanaklarıyla sakinlerinin ve bölgede yaşayanların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikleri bir arada bulunduran Fortis İstanbul, dış mimarisiyle olduğu gibi iç mimarisiyle de fark sağlıyor. Yiğit Group, Fortis İstanbul'un yanı sıra Sinanlı Yapı ile Kadıköy'de hayata geçirecekleri projede de Fortis markasını kullanacağı Fortis Sinanlı Kadıköy projesine de yılın ilk yarısında başlayacak.

Şehirlerimizin prestijine imza atan kuvvetli markalar Marka Şehirler Zirvesi'nde bir araya geliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

MÜSİAD deprem bölgesinde konteyner kent kuruyor!
  • 13.02.2023 14:37

MÜSİAD deprem bölgesinde konteyner kent kuruyor!

MÜSİAD Başkanı Asmalı, "MÜSİAD, Kahramanmaraş’ın Elbistan bölgesinde depremden e ...

Bakan Kurum, MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı'nda konuştu!
  • 21.01.2023 02:13

Bakan Kurum, MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı'nda konuştu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yeşil dönüşümde lide ...

Bakan Kurum: "İnşaat ve gayrimenkul sektörümüz ülke ekonomimizin lokomotifi olmuştur"
  • 22.12.2022 17:47

Bakan Kurum: "İnşaat ve gayrimenkul sektörümüz ülke ekonomimizin lokomotifi olmuştur"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ATO Congresium'da düz ...

Nazmi Durbakayım 'Yatırımcı yine gayrimenkul dedi'
  • 15.04.2022 11:47

Nazmi Durbakayım 'Yatırımcı yine gayrimenkul dedi'

İNDER ve Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, TÜİK'in mart ayı k ...

Vatandaşlık için gayrimenkul bedelinin yükseltilmesine destek!
  • 13.04.2022 15:17

Vatandaşlık için gayrimenkul bedelinin yükseltilmesine destek!

İNDER ''Vatandaşlık için gayrimenkul bedelinde 400 bin dolar doğru karar'' ...

ÇEDBİK'e göre yeşil binalar, enerjide maliyetleri minimuma düşürecek!
  • 05.02.2022 16:47

ÇEDBİK'e göre yeşil binalar, enerjide maliyetleri minimuma düşürecek!

Enerjinin en fazla tüketildiği alanların konut (yüzde 32,7) ve sanayi (32,3) old ...