maritbet girişmaritbet
Mario Gomez, evindeki eşyaları satışa çıkardı

Mario Gomez, evindeki eşyaları satışa çıkardı

Beşiktaş’ın şampiyonluğuna attığı gollerle büyük katkı sağlayan Mario Gomez’in İstanbul’da oturduğu evdeki eşyalarını satışa çıkardığı kaydedildi.

Beşiktaş'ın şampiyonluğuna attığı gollerle büyük katkı sağlayan, ancak yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı henüz netleşmeyen Mario Gomez ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Şu anda Almanya Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası için Fransa'da bulunan yıldız oyuncunun İstanbul'da oturduğu evdeki eşyalarını satışa çıkardığı öğrenildi. Bu konuyla ilgili bir kişiyi görevlendirdiği öğrenilen Gomez'in, daha 1 senelik ve yeni olan eşyalarını satışa çıkarması Alman oyuncunun gelecek sezon Beşiktaş'ta olmayacağı yorumlarını da beraberinde getirdi. Fiorentina'dan kiralanan Gomez, opsiyonu kullanmadığı için Siyah- Beyazlılar'la olan durumu karmaşık bir hal almıştı. 

KERİM FREİ DA SATIYOR 

Mario Gomez'in yanı sıra Siyah- Beyazlı takımın bir diğer oyuncusu Kerim Frei'ın de oturduğu evin eşyalarını satışa çıkardığı kaydedildi. Teknik direktör Şenol Güneş'in geçtiğimiz sezon özellikle ikinci yarılarda şans verdiği Frei'ın bu hamlesi şaşkınlık oluşturdu. 2018 yılına kadar Kartal ile sözleşmesi bulunan yetenekli oyuncunun Almanya'da bir takıma gidebileceği iddia edildi.

Yorum Yaz