maritbet girişmaritbet
Madame Tussauds, Grand Pera’daki yerini aldı

Madame Tussauds, Grand Pera’daki yerini aldı

İstiklal Caddesi’nin tam kalbindeki yaşam merkezi Grand Pera, dünyaca ünlü balmumu heykel müzesi Madame Tussauds’a ev sahipliği yapacak.

Dünyanın en ünlü balmumu heykel müzesi Madame Tussauds, dünya standartlarında bir restorasyon kalitesiyle eski ihtişamına kavuşturulan Cercle d'Orient'ı da kapsayan Grand Pera'daki yerini aldı. Merlin Entertainments ve Grand Pera arasında imzalanan sözleşme doğrultusunda, Grand Pera'nın ilk sürpriz markası olan Madame Tussauds'nun Türkiye'deki ilk ve tek müzesi, 2016 yılında, İstiklal Caddesi, Yeşilçam Sokak ve Küçük Beyoğlu'ndan girişi bulunan yaşam merkezi Grand Pera'da açılacak.

Müze yaklaşık 2 bin metrekare 

Dünya genelinde her yıl 40 milyonu aşkın ziyaretçiyi ağırlayan Madame Tussauds, onlarca balmumu heykelin sergileneceği Grand Pera'daki müzesinde, her yıl, yerli ve yabancı 2 milyon misafiri konuk edecek. Yaklaşık 2.000 m2'lik alana yayılan müzede, Türkiye ve dünyadan, sanat, spor, siyaset, bilim gibi alanlarda önemli başarılara imza atmış figürlerin balmumu heykelleri sergilenecek.

Konuyla ilgili bilgi veren Grand Pera projesi Genel Müdür Yardımcısı İhsan Salar, “Merlin Entertainments ile imzaladığımız Madame Tussauds sözleşmesi, uzun zamandır hassasiyetle üzerinde çalıştığımız Grand Pera'nın bölgeye getireceği yenilik ve canlılığı kanıtlıyor. Projemizin ilk sürpriz markası olan Madame Tussauds, Grand Pera'da yer alacak birçok yenilikçi markanın da habercisi niteliğinde. Mart 2016'da kapılarını açacağımız Grand Pera'da, kiralama faaliyetlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor.

Proje, aslına uygun olarak renove edilen tarihi Cercle d'Orient binası, yeni bir döneme adım atacak olan Emek Sineması, 8 yeni sinema salonu, tiyatrosu, 20 bin m2'ye yayılan 100 farklı kiralama alanı, trendler ve tasarımı odağına alan marka karması, ‘food lounge' konseptindeki, teraslı, yemyeşil gastronomi katı, nitelikli eğlence alanları ve Madame Tussauds gibi değerleriyle kısa sürede bölgenin çekim merkezi olacak.

Misafirlerimize, hedefi ‘Beyoğlu Yeniden' olarak belirlenen Grand Pera ile modayı, lezzeti, alışverişi, eğlenceyi, kültür ve sanatı, sinemayı yüksek kalite standartlarında, çağdaş teknolojileri kullanarak ve yüksek hijyenik koşullarda sunacağız. Hafta sonları günde 3 milyon kişinin geçtiği İstiklal Caddesi'nin merkezindeki Grand Pera'da yer alan Madame Tussauds'nun, ‘yılda 2 milyon ziyaretçi' hedefini fazlasıyla aşacağına inanıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Madame Tussauds Istanbul ziyarete açıldı
  • 28.11.2016 16:01

Madame Tussauds Istanbul ziyarete açıldı

İstiklal Caddesi'nde bulunan Grand Pera'da Madame Tussauds'nun 21. merkezi açıld ...

Beyonce'nin balmumu heykeli İstanbul'da sergilenecek
  • 04.09.2016 17:31

Beyonce'nin balmumu heykeli İstanbul'da sergilenecek

Madame Tussauds'nun aralıkta İstanbul'da açılacak 21. merkezinde, ünlü pop şarkı ...

Madame Tussauds, Grand Pera’daki yerini aldı
  • 28.12.2015 13:10

Madame Tussauds, Grand Pera’daki yerini aldı

İstiklal Caddesi’nin tam kalbindeki yaşam merkezi Grand Pera, dünyaca ünlü balmu ...

Pera Palace’ın Pera salonunda evlenenler Maldivler’e gidiyor
  • 17.02.2014 11:44

Pera Palace’ın Pera salonunda evlenenler Maldivler’e gidiyor

Pera Palace Hotel Jumeirah masal gibi düğünlerin vazgeçilmezi olacak ...

Emek Sineması'nın tarihi bezemelerinin konservasyonuna başlandı!
  • 14.05.2013 17:02

Emek Sineması'nın tarihi bezemelerinin konservasyonuna başlandı!

1100 parçadan oluşan tavan süslemelerinin onarım ve temizlenmesi 10 ay sürecek. ...