maritbet girişmaritbet
La Plaj mahkemelik oldu!

La Plaj mahkemelik oldu!

Daha önce şişelerin havada uçuştuğu kavga nedeniyle gündem olan 'La Plaj' bu kez de çalışanlarıyla karşı karşıya geldi...

Hadise'nin her fırsatta kendisine değil abla veya annesine ait olduğunu vurguladığı La Plaj isimli beach çalışanlarıyla mahkemelik oldu. Mahkemeye başvuran çalışanlar, sigortalarının ödenmediğini ve 25 günlük ücretlerini alamadıklarını söyledi.

Bodrum Tilkicik Koyu'ndaki 'La Plaj'da 25 gün çalıştırılıp işten çıkarılan işçilerin sözcüsü Hamza Can, çarpıcı iddialar ortaya attı.

"DALGA GEÇER GİBİ"

Uçankuş'a konuşan Hamza Can, "Candan Topdemir kendi egosu yüzünden önce salon şefimizi, sonra da benim de aralarında bulunduğum 4 kişiyi işten çıkardı. Bu haksızlığa tepki olarak 15 arkadaşımız işi bıraktı. Sonrasında baktık ki hiçbirimizin sigortası yapılmamış. Çalıştığımız 25 günlük paramızı istediğimizde vermediler. Sadece 200'er lira olan bahşişimizi verdiler, dalga geçer gibi. Dükkandaki her noktada alın terimiz var. Çivi çaktık, boya yaptık" ifadelerini kullandı.  

"HER ŞEYİN SEBEBİ CANDAN TOPDEMİR'İN KÖTÜ YÖNETİMİ"

İşçi Mahkemesi'ne başvurduklarını belirten Can, "Candan Topdemir dükkanı kötü yönetti. Kriz yönetimini yapamayınca kendi hatalarını örtmek için çıkışımızı verdi. Hepimiz mağduruz, işsiz kaldık. Dükkan tam açılmamıştı iyi ciro yapmıyordu. Biz ilk olarak La Plaj'a noter kanalıyla ihtar gönderdik. Sonrasında olayı İşçi Mahkemesi'ne taşıdık ve dava açtık. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız" dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hadise, 100 bin TL'lik evi 50 bin TL'ye kiralamış!
  • 22.08.2022 10:59

Hadise, 100 bin TL'lik evi 50 bin TL'ye kiralamış!

Mayıs ayında sessiz sedasız evlenen Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti, önceki ayl ...