maritbet girişmaritbet
Kurumsal etkinlik ve özel davetlerin gözde adresi…

Kurumsal etkinlik ve özel davetlerin gözde adresi…

Martı Istanbul Hotel, toplantı salonlarıyla ön plana çıkıyor

Benzersiz tasarımı ile şehrin kalbine konumlanmış Martı Istanbul Hotel, doğal gün ışığı alan, kullanışlı tasarıma sahip ve genel kurullardan canlı yayınlara kadar her tür organizasyondaki gereksinimlere cevap verebilen teknik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla ön plana çıkıyor.                          

Türkiye'nin köklü turizm şirketi Martı Grup'un ilk şehir oteli Martı Istanbul Hotel, gala yemeklerinden özel resepsiyonlara, basın toplantılarından şirket için yemekli etkinliklere kadar her tür kurumsal etkinlikleri ve özel davetleri misafirleri için benzersiz bir deneyime dönüştürüyor. Doğal gün ışığı alan, kullanışlı tasarımlarıyla farklılaşan ve son teknolojiye sahip teknik altyapısıyla etkinliklerdeki her türlü ihtiyaca cevap verebilen toplantı salonları ile misafirlerine kusursuz bir hizmet sunuyor. 

Doğal gün ışığı alan, konforlu ve donanımlı toplantı salonları...  

Martı Istanbul Hotel, otelin asma katında bulunan ve doğal güneş ışığı alan Mezzanine ve Atrium salonlarıyla iş toplantıları için gerekli teknik altyapılarıyla misafirlerine konforu ve kolaylığı bir arada sunuyor. 

Kendi fuayeleri bulunan, 64 metrekarelik Mezzanine 1 ve 32 metrekarelik Mezzanine 2 toplantı odaları istenildiği zaman beraber ya da ayrı ayrı kullanılabiliyor. 121 metrekare kullanım alanına sahip Atrium 1 toplantı odasında, 2 barkovizyon ve ekran bulunuyor. Salonlara Quad Restaurant & Bar'dan kolaylıkla ulaşılıyor. Yönetim kurulu toplantılarıyla birlikte özel kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği toplantıları için tasarlanmış olan Atrium 2-3-4 salonları altı kişiden on iki kişiye kadar yuvarlak masa toplantıları gerçekleştirebilme olanağı sağlıyor.  

Her ihtiyaca cevap verebilen, kusursuz teknik altyapı...

Martı Istanbul Hotel, canlı yayınlardan genel kurullara, geniş katılımlı basın toplantılarından uluslararası konferanslara kadar, her türlü etkinlikte ihtiyaç duyulabilecek teknolojik altyapıyı misafirlerine sunuyor. Toplantı salonlarında 2 mbit upload,  4 mbit download ve HD canlı yayın yapılmasına olanak sağlayan 3 mbit hızında upload yapılabilen paylaşımsız internet bağlantısı bulunuyor. Salonlar, tek kamera ve iki kameralık çekimler ve diğer teknik cihazlar için en az 4 saat boyunca şebeke elektriği gücünde (220 volt) enerji verecek yedek güç kaynağına da sahip. Canlı yayınlar için en net görüntüyü sağlayan 2800 Kelvin şiddetinde ışık sistemi ve katılımcıların canlı yayın cihazına ses aktarımlarını en net şekilde aktaran yaka mikrofonu, sabit veya wireless mikrofonlar misafirlerin hizmetine sunuluyor.   

Zarafet ve inceliğin yansıması;  İstanbul Balo Salonu 

Gala yemeklerinden resepsiyonlara ve toplantılara kadar çok farklı organizasyonlara ev sahipliği yapan İstanbul Balo Salonu, 359 metrekare kullanım alanı, 200 kişilik oturma ve 400 kişilik kokteyl kapasitesine sahip. 100 m2'lik fuayesi ve ilave terası bulunan İstanbul Balo Salonu, düğün öncesi kokteyl daveti için de en uygun adres. Deneyimli şefler bu özel gece için farklı damak tatlarına hitap eden baş döndürücü menüler sunuyor. Romantizm ve eğlence dolu bu özel geceden sonra çiftler lüks ve özel olarak tasarlanmış odalarda dinlenebilirler.

Taksim'in en özel terası; Mixo Terrace

Martı Istanbul Hotel'in 12. katında bulunan, Boğaz'dan Marmara Denizi'ne kadar uzanan eşsiz bir manzaraya sahip olan Mixo Terrace, birinci sınıf açık hava mekanı olarak dikkat çekiyor. Zeynep Fadıllıoğlu'nun tasarladığı Mixo Terrace, 150 kişilik genel oturma kapasitesi ve 350 kişilik kokteyl kapasitesi ile 700 metrekare kullanım alanına sahip. Terasta yer alan şezlonglar ve birine girilebilen iki büyük jakuzi, misafirlerine serinletici kokteyler ve içeçekler eşliğinde doyumsuz bir keyif yaşama şansı sunuyor. Otelin lobisinden özel asansörlerle çıkılabilen teras, düğün, özel partiler, kokteyl partileri ve birçok farklı etkinlik organizasyonlarının gözde mekanı olarak konumlanıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Martı Istanbul Hotel tamam mı devam mı?
  • 09.04.2016 11:00

Martı Istanbul Hotel tamam mı devam mı?

İstanbul Taksim’de bulunan 5 yıldızlı Martı Istanbul Hotel’deki faaliyetlerle il ...

Kurumsal etkinlik ve özel davetlerin gözde adresi…
  • 12.08.2014 17:20

Kurumsal etkinlik ve özel davetlerin gözde adresi…

Martı Istanbul Hotel, toplantı salonlarıyla ön plana çıkıyor ...

Martı Istanbul Hotel, GROHE’nin Osmanlı motiflerini taşıyan ürünleriyle hayat buluyor!
  • 16.11.2012 14:34

Martı Istanbul Hotel, GROHE’nin Osmanlı motiflerini taşıyan ürünleriyle hayat buluyor!

Martı Istanbul Hotel’in 37’si suit 270 odasında yer alan banyolarda GROHE ürünl ...

GROHE, Martı Istanbul Hotel’i estetik ve konforlu ürünleriyle donattı!
  • 08.10.2012 15:34

GROHE, Martı Istanbul Hotel’i estetik ve konforlu ürünleriyle donattı!

Martı Istanbul Hotel’in 37’si suit 270 odasında yer alan banyolarda GROHE ürünl ...