maritbet girişmaritbet
Kurban Bayramı’nda Bursalıları ağırlayacak

Kurban Bayramı’nda Bursalıları ağırlayacak

Büyükşehir Belediyesi’nin kente değer katan sosyal tesisleri, Kurban Bayramı’nda da vatandaşları ağırlamaya devam ediyor.

Bursa'da alışılagelmiş sosyal tesis anlayışını 2009 yılında tamamen değiştiren ve belediye personeli dışındakilere kapalı olan tüm tesislerin kapılarını sonuna kadar vatandaşların hizmetine açan Büyükşehir Belediyesi, sosyal tesisleriyle de önemli bir marka haline geldi. Geleneksel tatların yanı sıra dünya mutfağından örnekler ve alternatif lezzetler de Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURFAŞ tarafından işletilen tesislerde ekonomik fiyat anlayışı ve yüksek hizmet kalitesiyle vatandaşlara sunuluyor.

Sosyal tesisler bayramda da açık

BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, sosyal tesislerin Kurban Bayramı'nda da kapılarını Bursalılara açtığını belirterek, “Bursa'nın birçok noktasında farklı konseptlerde vatandaşlara hizmet veren BURFAŞ sosyal tesisleri, bayramda da konuklarını bekliyor. Kurban Bayramı'nda dostlarıyla, farklı mekanlarda, farklı tatlar denemek isteyen tüm vatandaşlarımızı sosyal tesislerimizin keyifli atmosferinde ağırlamayı bekliyoruz. Bursalıları, tesislerimizde güvenilir ve güler yüzlü hizmetlerimizle buluşturmaya hazırız” dedi.

“Bayram birlikte güzeldir” diyen Gümüşsoy, sosyal tesislerin, bayramda da kaliteli hizmeti tercih edenlerin vazgeçilmez adresi olacağını sözlerine ekledi.

Mahfel Sosyal Tesisi, Kurban Bayramı'nın 1. günü 08.00 – 24.00 saatleri arasında, Narlı Sosyal Tesisi 09.00 – 22.00 saatleri arasında, Balibeyhan Kafeterya, Pınarbaşı sosyal tesisi ve Emir Buhari Kültür Merkezi 13.00 – 23.00 saatleri arasında hizmet verecek. Balibeyhan, Mudanya, Hünkar Köşkü, Gemlik Atatepe, Beşevler, Çamlıca, Gürsu Su Değirmeni, Narlı ve Pınarbaşı sosyal tesisleri de bayramın 2., 3. ve 4. günleri Bursalılara hizmet vermeye devam edecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kurban Bayramımız Mübarek Olsun
  • 08.07.2022 23:24

Kurban Bayramımız Mübarek Olsun

Emlaktasondakika.com ailesi olarak Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırl ...

Kurban Bayramı nedeniyle YHT'lerde 51 bin kişilik kapasite artışı yapıldı
  • 22.06.2022 11:35

Kurban Bayramı nedeniyle YHT'lerde 51 bin kişilik kapasite artışı yapıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Kurban Bayramı için yüksek hızlı tren (YHT) hatl ...

Bursa'da Süleyman Çelebi Türbesi'nin bulunduğu alanda külliye yapılacak
  • 16.11.2021 11:38

Bursa'da Süleyman Çelebi Türbesi'nin bulunduğu alanda külliye yapılacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkanlık Konutu ile etrafını ka ...