maritbet girişmaritbet
Kumkapı'daki göç merkezinde yangın ve isyan!

Kumkapı'daki göç merkezinde yangın ve isyan!

Sınır dışı edilmek için bekletilen yabancılar koğuşlardaki yatak ve yorganları yaktı

Kumkapı'da bulunan İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi'nde sınır dışına yollanmak için bekletilen yabancılar, akşam saatlerinde koğuşlardaki yatak ve yorganları ateşe verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çıkan yangını kısa sürede söndürdü.

Edinilen ilgiye göre olay, dün akşam saat 22.30 sıralarında Kumkapı'da İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi'nde çıktı. İddiaya göre, sınır dışı edilmek için bekletilen yabancılar kaldıkları ikinci kattaki koğuşlarında bulunan yatak ve yorganları ateşe verdi.

Binadaki görevliler durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangında bir kişinin dumandan etkilendiği öğrenildi.
Olay yerine gelen polis ekipleri, çevik kuvvet polisinden yardım istedi. Çevik kuvvet polisleri misafirhane etrafında geniş çaplı güvenlik önlemi aldığı görülürken, TOMA aracının hazır beklediği görüldü. Misafirhanede kalan yabancıların binanın camlarına çıkarak slogan attıkları görüldü.

SİVİL POLİS YANGINI SÖNDÜRMEYE ÇALIŞTI

İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi'nde çıkan yangına bir kişinin yangın söndürme tüpünü alarak yangını söndürmeye çalışması çevredeki bir vatandaşın cep telefonu görüntüsüne yansıdı. Görüntülerde bir kişini binanın arka sokağına bakan tarafına giderek elindeki yangın tüpüyle ikinci kattaki yangını söndürmeye çalıştığı görüldü. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken polis ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kumkapı'daki göç merkezinde yangın ve isyan!
  • 05.12.2015 15:38

Kumkapı'daki göç merkezinde yangın ve isyan!

Sınır dışı edilmek için bekletilen yabancılar koğuşlardaki yatak ve yorganları y ...