maritbet girişmaritbet
Küçük makinalar büyük işler başarıyor!

Küçük makinalar büyük işler başarıyor!

Volvo, daha fazla değil daha verimli çalışmayı sağlayacak ürünler ve hizmetler geliştiriyor

Volvo'nun kompakt makinaları “Küçük Makinalar Büyük İşler” konsepti ile Eylül ayında Türkiye'nin 6 ilinde düzenlenecek saha etkinlikleri ile makina sahipleri ve operatörlerle buluşmaya hazırlanıyor. 

Farklı işlere uygun ürün gamı ile maliyetleri azaltıp, sektördeki iş ortaklarının kârlılığını artıran Volvo, daha fazla değil daha verimli çalışmayı sağlayacak ürünler ve hizmetler geliştiriyor. Güç, verimlilik, çeviklik ve yüksek performansı bir arada sunan Volvo'nun kompakt ürün yelpazesi bu anlayışı çalışma alanlarına yansıtıyor.

Üst düzey verim, rahatlık ve güvenlik sağlayan Volvo Kompakt Ekskavatörleri şimdi performanslarını konuşturmak için sahaya iniyor. “Küçük Makinalar Büyük İşler” konsepti ile 6 ilde düzenlenecek saha etkinliklerinde güç gösterisi yapmaya hazırlanan kompakt makinalar, zorlu çalışma alanlarında Volvo profesyonelliğini ECR38, EC55 ve ECR88 modelleri ile kanıtlayacak.

Ankara (8-9 Eylül), Adana (11 Eylül), Antalya (13 Eylül), İzmir (15 Eylül) Bursa (16 Eylül) ve İstanbul'da (17-18 Eylül) düzenlenecek olan “Küçük Makinalar Büyük İşler” etkinliklerinde kompakt makinaların teknik özellikleri hakkında Volvo'nun uzman ekibinden bilgi almak ve kompakt makinaların çalışırken sergiledikleri üstün performansı yakından görmek mümkün olacak. Ancak “Küçük Makinalar Büyük İşler” yalnız makinaların tanıtılacağı bir organizasyon olmaktan öteye geçecek, çeşitli aktiviteler ve ikramlar eşliğinde konukların keyifli vakit geçirip sürpriz hediyelerle alandan ayrıldığı bir etkinliğe dönüşecek.

Volvo kompaktlar üstünlüklerini konuşturacak

Her yönü ile sağlam Volvo Kompakt Ekskavatörler, Volvo motora sahip. Her Volvo Kompakt Ekskavatörünün kalbinde uzun ömürlü bir alt gövde ve büyük makina tasarım konseptlerini kullanan bir çerçeve mevcut. Dar alanlarda, güçlendirilmiş ve manevra kabiliyeti yüksek offset bom yapısı ile kolay ve hızlı çalışma imkanı sunar.

Güvenlik bilinci açısından uzun süredir lider olarak tanınan ve bilinen Volvo'nun Kompakt Ekskavatörleri de bu kapsam dahilinde yer alır. Böylece, operatör ve civarında bulunan kimseler için tam koruma sağlar. Güç, dayanıklılık ve verimliliği sahaya yansıtmak için üretilen Volvo Kompakt Ekskavatörleri bir diğer önemli özelliği ise servis ihtiyacını en aza indirmeleri. Tüm servis kompartımanlarına kolay ulaşılabilir şekilde tasarlanan kompakt makinalar uzun servis aralıkları ile uzun soluklu kullanım ömrü sunar.

Öte yandan son derece konforlu olan operatör kumanda kabini ile kullanıcısını karşılayan Volvo Kompakt Ekskavatörleri, kolay kullanılabilen kumanda paneli ile operatörün hâkimiyetine izin verir. Volvo Kompakt Ekskavatörleri, hareketlerin tamamen bağımsız olması ve kontrol edilebilirlik seviyesi açısından piyasadaki en iyi yüke duyarlı hidrolik devreleri içerir. Yüksek koparma kuvveti ve olağanüstü kazı performansı sunar.

Güçlü hidrolik devreleri ile tam ölçekli bir ekskavatörün gücünü taşıyan Volvo Kompakt Ekskavatörleri verimlilikleri ile de makina sahiplerine kazandırır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Küçük makinalar büyük işler başardı!
  • 02.10.2014 10:43

Küçük makinalar büyük işler başardı!

Ascendum Makina Türkiye’nin 6 ilinde düzenlediği 8 etkinlik ile Volvo kompakt ma ...

Küçük makinalar büyük işler başarıyor!
  • 03.09.2014 11:36

Küçük makinalar büyük işler başarıyor!

Volvo, daha fazla değil daha verimli çalışmayı sağlayacak ürünler ve hizmetler g ...

Volvo, EC350D ile ekskavatördeki ürün gamını 70 tona tamamladı
  • 13.11.2013 10:36

Volvo, EC350D ile ekskavatördeki ürün gamını 70 tona tamamladı

EC300D ile ekskavatör pazarında dengelerini değiştiren Volvo, Ekim ayı itibarıyl ...

Volvo iş makineleri 3. Köprü ile iki yakayı birleştiriyor!
  • 02.10.2013 15:13

Volvo iş makineleri 3. Köprü ile iki yakayı birleştiriyor!

Temelleri 29 Mayıs 2013'te atılan 3. Boğaz Köprüsü Kuzey Marmara Otoyolu Projesi ...

Volvo, yeni inşaat kamyonunun reklamı için heyecanlı bir senaryo hazırladı!
  • 03.09.2013 11:15

Volvo, yeni inşaat kamyonunun reklamı için heyecanlı bir senaryo hazırladı!

Volvo'nun yeni inşaat kamyonunun testten geçirildiği filmde rol alan Volvo Truck ...

Yüce Maden geleceğe Volvo ile yürüyor!
  • 22.08.2013 13:00

Yüce Maden geleceğe Volvo ile yürüyor!

ASC Türk’ün çözüm ortağı olduğu Yüce Maden, Bilecik’in Söğüt ilçesinde bulunan m ...