maritbet girişmaritbet
Küçük makinalar büyük işler başardı!

Küçük makinalar büyük işler başardı!

Ascendum Makina Türkiye’nin 6 ilinde düzenlediği 8 etkinlik ile Volvo kompakt makinaları müşterileriyle buluşturdu

Volvo'nun kompakt makinaları “Küçük Makinalar Büyük İşler” konsepti ile Eylül ayında Türkiye'nin 6 ilinde düzenlenen saha etkinlikleri ile makina sahipleri ve operatörlerle buluştu.

Ascendum Makina Türkiye'nin 6 ilinde düzenlediği 8 etkinlik ile Volvo kompakt makinaları müşterileriyle buluşturdu. Küçük Makinalar Büyük İşler konsepti ile 8-9 Eylül'de Ankara'dan başlayan etkinlik daha sonra sırasıyla 11 Eylül'de Adana'da, 13 Eylül'de Antalya'da, 15 Eylül'de İzmir'de ve 16 Eylül'de Bursa'da devam etti. Küçük Makinalar Büyük İşler 17-18 Eylül tarihlerinde İstanbul'un her iki yakasında düzenlenen etkinliklerle son buldu. 

Düzenlenen etkinlik kapsamında Volvo'nun kompakt sınıfındaki benzersiz makinaları ECR38, EC55 ve ECR88 modelleri sergilendi. Yoğun ilgi altında gerçekleşen Küçük Makinalar Büyük İşler buluşmasında müşteriler, hem makinaların teknik özellikleri hakkında yakından bilgi alma hem de sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakaladı.
Üst düzey verim, rahatlık ve güvenlik sağlayan Volvo Kompakt Ekskavatörleri Türkiye'nin 6 ilindeki makina sahipleri ve operatörlerle buluşturan Küçük Makinalar Büyük İşler etkinliği hakkında bilgi veren Ascendum Makina Pazarlama ve Satış Destek Müdürü Ebru Nihan Celkan etkinliğin amacına ulaştığını kaydetti. Etkinlik boyunca gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirten Ebru Nihan Celkan “ Amacımız kompakt sınıfındaki makinalarımızın saha ile buluşmasını sağlamak ve kompakt müşterileri ile aramızdaki bağı güçlendirmekti. Etkinlik ile kompakt makina talebinde bulunan müşterilerin ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabildiğimizi gördük. Daha önce tanışma fırsatı bulamadığımız yeni müşteriler ile temas kurduk ve pazarın rotasını daha açık gözlemleyebildik.” dedi. 

Etkinlikte sergilenen makinalar hakkında da açıklamalarda bulunan Ascendum Makina Pazarlama ve Satış Destek Müdürü Ebru Nihan Celkan, her Volvo Kompakt Ekskavatörünün kalbinde uzun ömürlü bir alt gövde ve büyük makina tasarım konseptlerini kullanan bir çerçevenin mevcut olduğunu belirti. Celkan ayrıca Volvo marka kompakt ekskavatörlerin dar alanlarda, güçlendirilmiş ve manevra kabiliyeti yüksek offset bom yapısı ile kolay ve hızlı çalışma imkânı sunduğuna da dikkat çekti.

Küçük Makinalar Büyük İşler konsepti ile Türkiye'nin 6 ilinde düzenlenen 8 etkinliğe kompakt makine sahipleri, potansiyel müşteriler ve operatörler dahil olmak üzere 1.000'e yakın kişi katıldı. Her bir etkinlik yaklaşık 7 saat sürerken etkinlikte yapılan yarışmalarda 10 kişi sürpriz hediyeler kazandı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Küçük makinalar büyük işler başardı!
  • 02.10.2014 10:43

Küçük makinalar büyük işler başardı!

Ascendum Makina Türkiye’nin 6 ilinde düzenlediği 8 etkinlik ile Volvo kompakt ma ...

Küçük makinalar büyük işler başarıyor!
  • 03.09.2014 11:36

Küçük makinalar büyük işler başarıyor!

Volvo, daha fazla değil daha verimli çalışmayı sağlayacak ürünler ve hizmetler g ...

Volvo, EC350D ile ekskavatördeki ürün gamını 70 tona tamamladı
  • 13.11.2013 10:36

Volvo, EC350D ile ekskavatördeki ürün gamını 70 tona tamamladı

EC300D ile ekskavatör pazarında dengelerini değiştiren Volvo, Ekim ayı itibarıyl ...

Volvo iş makineleri 3. Köprü ile iki yakayı birleştiriyor!
  • 02.10.2013 15:13

Volvo iş makineleri 3. Köprü ile iki yakayı birleştiriyor!

Temelleri 29 Mayıs 2013'te atılan 3. Boğaz Köprüsü Kuzey Marmara Otoyolu Projesi ...

Volvo, yeni inşaat kamyonunun reklamı için heyecanlı bir senaryo hazırladı!
  • 03.09.2013 11:15

Volvo, yeni inşaat kamyonunun reklamı için heyecanlı bir senaryo hazırladı!

Volvo'nun yeni inşaat kamyonunun testten geçirildiği filmde rol alan Volvo Truck ...

Yüce Maden geleceğe Volvo ile yürüyor!
  • 22.08.2013 13:00

Yüce Maden geleceğe Volvo ile yürüyor!

ASC Türk’ün çözüm ortağı olduğu Yüce Maden, Bilecik’in Söğüt ilçesinde bulunan m ...