maritbet girişmaritbet
Konforist Edu Suites'in ikincisi açılıyor!

Konforist Edu Suites'in ikincisi açılıyor!

Modern mimari tasarımı, dekorasyonu ve sunduğu hizmetler ile Türkiye’nin en konforlu özel öğrenci yurdu olan Konforist Edu Suites'in ikincisi açılıyor

Türkiye'nin en konforlu özel öğrenci yurdu Konforist Edu Suites, geçen yıl İstanbul'da açtığı kız öğrenci yurdunun gördüğü yoğun ilgiden sonra ikinci yurdu yine İstanbul'da açıyor. Bu kez erkek öğrenci yurdu olarak hizmet verecek olan Konforist Edu Suites, yine "Akıl Konforu", "Edu Suites" ve "İşlevsel Tasarım" temalarıyla inşa edildi. 

Öğrenciler anlattı, Konforist uyguladı

Konforist kız yurdunda da olduğu gibi erkek yurdunun vereceği hizmetler ve mimari yapısı planlanırken, birçok üniversite öğrencisi ile yüzyüze görüşmeler yapıldı ve beklentileri değerlendirildi. Bu beklentilere göre şekillendirilen çalışmalar esnasında kurulan öğrenci konseyi de belirli aralıklarla uzmanlarla bir araya gelerek, projeyi yorumladı. Erkek öğrencilerin de kız öğrenciler gibi bir yurttan ortak beklentisi;geçici bir barınma ve konaklama alanı değil tam bir yaşam ve motivasyon merkezi olması. Bununla birlikte yurt tercihindeki en etkin kavramlar olarak; hijyen, sağlıklı beslenme, güvenlik, konfor ve sosyal imkanlar dile getiriliyor. 

Konforist yurtları, bu veriler doğrultusunda beş yıldızlı otel konforunda ve bir ev sıcaklığında, öğrencilerin başarılı olması için her detayın düşünüldüğü yüksek standartlara sahip bir yaşam alanı olarak inşa edildi. Kız yurdunda kız öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda kuaför, jakuzi, Türk hamamı ve kapalı havuz gibi alanlar mevcutken; erkekler için playstation ve TV odaları, bilardo, masa tenisi gibi oyunların bulunduğu Game Park, Gentelman Club ve Barbekü Bahçesi bulunuyor.   

Yeni projeler yolda

Konforist Edu Suites'i bünyesinde barındıran Avrupa Yurt Yatırımları A.Ş.'nin Genel Müdürü Kemal İşler; "Öğrenciler için yüksek standartlarda konaklama çözümleri sunmak amacıyla Türkiye'nin en konforlu ilk ve tek öğrenci yurdunu hayata geçirdik. Hayata geçirdiğimiz ilk projeye gelen talepler ve ailelerin sonsuz güveni doğru bir iş yaptığımızın en büyük kanıtı oldu. 

Bu güven ve destekle Konforist'in ikincisini açıyoruz. Bu alanda en iyisini yapan, yeniliklere liderlik eden bir misyonla yola çıktık. Yeni projelerimiz var. Çok yakında yurt hizmetleri ve yönetimi konusunda yine Türkiye'de ilk kez hayata geçecek çalışmalarımızı da başlatıyor olacağız" dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konforist Edu Suites'in ikincisi açılıyor!
  • 07.05.2015 10:17

Konforist Edu Suites'in ikincisi açılıyor!

Modern mimari tasarımı, dekorasyonu ve sunduğu hizmetler ile Türkiye’nin en konf ...

Konforist’in öğrenci yurdu herkese dost…
  • 15.09.2014 13:23

Konforist’in öğrenci yurdu herkese dost…

Konforist Edu Suites, engelli öğrenciler için özel mekanlar hazırladığı gibi kay ...