maritbet girişmaritbet
Koçtaş, bahçe, balkon ve teras için açık fikirler arıyor

Koçtaş, bahçe, balkon ve teras için açık fikirler arıyor

Koçtaş’ın 2010 yılından bu yana devam ettirdiği ve bu yıl altıncısı düzenlenen “6. Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması”na başvurular devam ediyor.

Her yıl içeriği ve kapsamı daha da geliştirilen Koçtaş “6. Açık Fikir İç Mekân Tasarım Yarışması”nın bu yılki konusu, bir konut içinde yer alan teras, balkon veya bahçe için ‘yaşam alanı tasarımı' olarak belirlendi. Öğrenciler projelerinde yarışmanın amaçlarına uygun biçimde, yeme, içme, oturma, dinlenme, depolama gibi ihtiyaçların bütüncül olarak karşılandığı ve peyzajın düzenlenmesine katkı yapacak elemanları da içeren özgün fikirlerini ortaya koyacak. Yarışma sonrasında dereceye giren ürünler Koçtaş'ın üretim süreçlerine uygun olduğu takdirde üretilerek ürün yelpazesi içinde yer alabilecek.

Koçtaş afişi

Yarışmanın jüri üyeleri arasında; Yüksek Mimar Erol Evgin, Y. Doç. Dr. Saadet Aytis (Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi), Endüstri Ürünler Tasarımcısı Ali Bakova (ODTÜ), Prog Dr. İnci Deniz Ilgın (Marmara Üniversitesi), Prof Dr. Gül Koçlar Oral (İstanbul Teknik Üniversitesi), Yüksek Mühendis Prof Dr. Hasan Şener ve Koçtaş Mobilya Satın Alma Grup Müdürü Zeynep Vural yer alıyor.

BİRİNCİYE 10 BİN TL PARA ÖDÜLÜ 

Bu yıl ödüllerinde artış olan yarışmada, birinci olan tasarımcı 10.000 TL para ödülü ve Koçtaş'ta 3 ay staj imkânı, ikinci olan tasarımcı 7.000 TL para ödülü, üçüncü olan tasarımcı ise 5.000 TL para ödülü kazanacak. İlk üç ödüle ek olarak, her biri 2.500 TL değerinde 5 adet de mansiyon ödülü bulunuyor. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenecek bir törenle verilecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koçtaş, bahçe, balkon ve teras için açık fikirler arıyor
  • 09.12.2015 11:41

Koçtaş, bahçe, balkon ve teras için açık fikirler arıyor

Koçtaş’ın 2010 yılından bu yana devam ettirdiği ve bu yıl altıncısı düzenlenen “ ...

Genç tasarımcılara olanak tanıyoruz
  • 12.01.2012 10:54

Genç tasarımcılara olanak tanıyoruz

Koçtaş'ın İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliğiyle bu yıl ikincisini düzenlediğ ...