maritbet girişmaritbet
Katar Şeyhi, Marmaris'te Kontes Otel'i satın aldı

Katar Şeyhi, Marmaris'te Kontes Otel'i satın aldı

Katar Kraliyet Ailesi üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani, Marmaris'teki ilk oteliyle sıkıntı yaşayınca onu kiraladı, yenisini aldı!

Katar Kraliyet Ailesi üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani, 2007 yılında mavi tur sırasında Munamar Otel'i beğendi. 

Şeyh çok beğendiği Muğla'nın Marmaris İlçesi, Uzunyalı Sahili'ndeki beş yıldızlı bu oteli 7 Ocak 2010'da 15 milyon dolara satın aldı.

Belediye itiraz edince kiraya verdi!

15'i suit olmak üzere 180 odadan oluşan Munamar Otel'inde tadilat 1 yıl sürdü ve otelin suit oda sayısı 10'a düşürülüp, şeyhe 250 metrekarelik içinde her türlü konfor olan kral dairesi yaptırılmak istedi.

munamar otel marmaris
Munamar Otel

İçmeler Belediyesi mevzuata aykırı olduğu için otelin bu yapılanmasına izin vermeyince şeyh ile arası açıldı. Ardından otel ile Azmak arasına 20 yıl önce de gündeme gelen yürüyüş yolunun açılması belediye ile iplerin bir daha gerilmesine neden oldu.

Ahmed Ali A. Al Thani, oteli satmak istedi ancak dostları engel olunca Munamar Otel'i Güney Yıldızı Otelcilik isimli konsorsiyuma kiraya verildi. 

kontes otel
Kontes Otel

Yeni bir otel satın aldı

Katar Şeyhi, Marmaris'ten kopamadı ve Munamar Otel'ine 100 metre mesafedeki 28 odalı, 5 kat ve iki bloktan oluşan Kontes Beach Otel'i 7 milyon Euro'ya satın aldı. Satış işlemleri geçen Cuma günü Marmaris Tapu Müdürlüğü'nde tamamlandı. Şeyhin bizzat Marmaris'e gelerek otelin satın alınmasıyla ilgilendiği öğrenildi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Katar Şeyhi, Marmaris'te Kontes Otel'i satın aldı
  • 12.02.2015 10:47

Katar Şeyhi, Marmaris'te Kontes Otel'i satın aldı

Katar Kraliyet Ailesi üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani, Marmaris't ...