maritbet girişmaritbet
Karayolları, Köprüler ve Tüneller Fuarı Mayıs 2016'da!

Karayolları, Köprüler ve Tüneller Fuarı Mayıs 2016'da!

2016 yılının Mayıs ayında başlayacak olan Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda İstanbul'un mega projeleri de konuşulacak.

Ülkemizde mega proje diye adlandırılan ve dünya sıralamalarında ilk beş içinde yer alan asma köprü, gergin eğik kablo askılı köprü, özel betonarme ve çelik köprü, viyadük ve tünel projeleri, Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda tanıtılacak

Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının himayelerinde Karayolları Genel Müdürlüğünün teknik destekleri ile Yollar Türk Milli Komitesi (YTMK) tarafından 26-28 Mayıs 2016 tarihlerinde Congresium Ankara'da düzenleniyor.

Ankara: Yolların buluştuğu yer

“Yolların buluştuğu yer” mottosundan hareket ile Ankara'da hayata geçirilen fuar, alanındaki en geniş kapsamlı organizasyon olma özelliğini taşıyor. Fuar, Türkiye'deki karayolu, köprü ve tünel projelerine girmek için ortak arayan, teknoloji transferi yapmakla ilgilenen ya da bu projelere doğrudan ürün ve hizmet tedarik etmek isteyen yerli ve yabancı firmaları alıcılarla ve ilgili sektörlerin üst düzey yetkilileriyle bir araya getirecek.

İkili görüşmeler ticaret hacmi sağlayacak

Fuar, ilgili sektörlerde faaliyet gösteren tüm kişi ve kuruluşlara, sektörün ihtiyacı olan makine, malzeme, ekipman ve teçhizatlar ile en son teknolojileri görme ve inceleme olanağı sunacak. İkili görüşmelerle önemli bir ticaret hacminin oluşması beklenen fuar bu özelliği ile de sektöre yeni bir açılım getirecek.

Yollar Türk Milli Komitesi sektörü buluşturuyor

En önemli amaçlarından biri, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından izlemek, desteklemek teknik birikimi değerlendirmek ve yaymak olan Yollar Türk Milli Komitesi; bu gelişmeleri ve uygulamaları dikkate alarak ulusal ve uluslararası proje uygulayıcıları ile sektörün diğer ilgili paydaşları olan yeni makine malzeme, ekipman ve teçhizat üretici, imalatçı ve tedarikçilerini bir araya getirmek, tanıştırmak bilgi paylaşımına aracı olmak için Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nı düzenliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Karayolları, Köprüler ve Tüneller Fuarı Mayıs 2016'da!
  • 26.10.2015 10:24

Karayolları, Köprüler ve Tüneller Fuarı Mayıs 2016'da!

2016 yılının Mayıs ayında başlayacak olan Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhti ...