maritbet girişmaritbet
İzmir Şehir Hastanesi, Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımı!

İzmir Şehir Hastanesi, Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İzmir’e yapılan Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımı İzmir Şehir Hastanesi ile ilgili bilgiler verdi.

780 milyon avro ile İzmir'e yapılan İzmir Şehir Hastanesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Delican, İzmir Şehir Hastanesi'nin Cumhuriyet tarihinde kente yapılan en büyük yatırım olduğunu belirterek, "Bu projelerin devamı gelecek çünkü İzmirli bir Başbakanımız ve kentimizi çok seven bir Cumhurbaşkanımız var. İzmirlileri ben bu ortaklığa davet ediyorum, kazanan İzmir olacaktır." dedi.

Bayraklı'da devam eden şehir hastanesi inşaat alanında incelemede bulunan ve yüklenici firma temsilcilerinden bilgi alan Delican, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2004'te Büyükşehir Belediyesinde Meclis üyeliği yaptığı dönemde, o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, parti programında da yer alan şehir hastanesi için yer konusunda çalışma yaptıklarını ve bugünkü alanı tespit ettiklerini belirtti.
Delican, "Sayın Cumhurbaşkanımızın 14 yıllık hayali, bizim de çok büyük hayalimizdi. Cumhurbaşkanımız sayesinde İzmir'de bir hayal daha hayata geçti. İzmir, Türkiye'nin geleceği. Projeler göğsümüzü kabartıyor. İzmir Şehir Hastanesi 780 milyon avro ile İzmir'e yapılan Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımı. Bu projelerin devamı gelecek çünkü İzmirli bir Başbakanımız ve kentimizi çok seven bir Cumhurbaşkanımız var. İzmirlileri ben bu ortaklığa davet ediyorum, kazanan İzmir olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza ne kadar teşekkür etsek az." diye konuştu.

Bayraklı Şehir Hastanesi'nin 2019'a yetiştirilmek istendiğini, bu yönde yoğun çaba sarf edildiğini vurgulayan Delican, Türkiye'nin en önemli dijital hastanesinin İzmir'de kurulacağını, hastanenin ilçenin kentsel dönüşümüne de önemli katkı sağlayacağını söyledi. 

Delican, "Mevlana hazretlerinin söylediği güzel bir söz vardır; İnsanın kanadı gayrettir. İzmir'nin gövdesinde bu kanat açılarak bu hastane kentte sağlık kenti olma konusunda önemli bir marka değeri kazandıracak. İzmir'e ne söz verdiysek bir bir hayata geçiriyoruz. Karabağlar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başlanıyor. Kent, çağdaş ve modern bir havalimanına kavuştu. İstanbul-İzmir arası yaptığımız otoyolla 3,5 saate inecek. İzmir- Ankara hızlı tren çalışmaları devam ediyor." dedi.

Bazı kesimlerin inşaat alanında "Neden yapılmıyor diye" tarzı söylemlerinin olduğunu kaydeden Delican, "Eleştirilere açığız ama her seçim döneminde milletvekili aday listesine girenler gelip burada 'Neden yapılmıyor' diye ağlıyorlardı. Şimdi hizmeti görsünler katkı koysunlar. İzmir'e AK Parti'nin ne kadar önem verdiğini, Cumhurbaşkanımızın ne kadar önem verdiğini bir kez daha görüyoruz." ifadesini kullandı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü'ne 4 minareli cami!
  • 17.10.2017 09:51

Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü'ne 4 minareli cami!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son Bursa mitinginde yapılmasını istediği ...

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden trafiğe yeni çözüm!
  • 01.10.2017 13:45

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden trafiğe yeni çözüm!

Bursa’da trafiğin düğüm noktalarından biri olan Orhaneli kavşağı ile Acemler ara ...

Karacabey'e yapılan ulaşım yatırımı 32 milyon TL’yi aştı
  • 30.09.2017 16:29

Karacabey'e yapılan ulaşım yatırımı 32 milyon TL’yi aştı

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey’e yapılan ulaşım yatırımları ...

Bursa'nın yapı stoğu daha güçlü hale geliyor
  • 27.09.2017 09:55

Bursa'nın yapı stoğu daha güçlü hale geliyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yıkımlarla kent nefes alırken, ay ...

Cilimboz'da ulaşım etabı tamamlanıyor
  • 24.09.2017 11:36

Cilimboz'da ulaşım etabı tamamlanıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Cilimboz Deresi etrafındaki dere ıslah ve çevre düz ...

Demirtaşpaşa İlkokulu’ndaki yenileme çalışmaları hızlandı
  • 22.09.2017 14:28

Demirtaşpaşa İlkokulu’ndaki yenileme çalışmaları hızlandı

Bursa’da kent merkezindeki ilk günkü orijinalliği ile yeniden yapılan Demirtaşpa ...