maritbet girişmaritbet
İşte milyon dolarlık Kardashian ailesinin evleri!

İşte milyon dolarlık Kardashian ailesinin evleri!

Kim Kardashian hayatımıza hangi ara girdi eminim pek çok kişi bilmiyordur ama sürekli onunla ilgili haberleri okuyup duruyoruz...

Ne iş yaptığını sorarsanız TV yıldızı yada model denilebilir. Kim Kardashian ve ailesinin yaşamlarından kesitlerin gösterildiği "Keeping up with the Kardashians" programı 2007'den bu yana ekranda.

Bu programdan sonra ailenin tüm bireyleri birer ünlüye dönüştü. İlk olarak aynı evde beraberdiler. Sonrasında giderek ünlenmeleri ile tabii kazançları da arttı. 

Kim Kardashian ikinci evliliğini Kanye West ile yapınca sadece TV yıldızı olarak kalmak istemediğini bize yer aldığı reklam kampanyaları ile gösterdi. 

Dergilere verdiği pozlarla da kendi hakkında konuşturmayı başardı ve bu onun, beraberinde de ailesinin daha da ünlenmesini sağladı. Şimdi yeni programda hepsinin ayrı evi var. 

kanye west kim kardashianKanye West ve Kim Kardashian'ın evinin değeri 20 milyon dolar.

kourtney
İçinde kendi spor salonu, asansörü ve masaj odası olan Kourtney Kardashian'ın evinin değeri 8.5 milyon dolar.

Khloe KardashianKhloe Kardashian, kocasından ayrıldıktan sonra Justin Bieber'in evini satın 7.5 milyon dolara satın aldı. 200 şişelik şarap mahzeni, havuzu ve 2 garajı olan evi programda ara ara görüyoruz.

scott
Aileye sonradan katılan Kourtney Kardashian'ın kocası Scott Disick, Beverly Hills'de 5 odalı evi 3.7 milyon dolara satın aldı.

Kylie JennerAilenin küçüklerinden Kylie Jenner henüz 17 yaşında. Calabasas'daki 5 yatak odalı evini 2.7 milyon dolara yeni satın aldı.

Kendall Jenner
Ailenin modeli Kendall Jenner her geçen gün kariyerinde yükseliyor. LA'deki 2 yatak odalı apartman dairesinin değeri 2 milyon dolar.

Bruce Jenner
Son dönemde cinsiyeti ile ilgili değişimle medyada sıklıkla yer alan Bruce Jenner, Malibu'daki evini 4 milyon dolara bu yıl aldı.

kris
Ailenin annesi Kris Jenner'in bu evinin için aslında programda görüyoruz. Fakat evin dışı Kardashian takipçileri için farklı gelmiştir. Çünkü başka bir evin dışı programda gösteriliyor.

kardashianİşte program boyunca gösterilen ev. Bu evde yaşamamalarına rağmen programda gösterilmesinin etkisi ile şu an değeri 6.25 milyon dolar oldu.

Filmstilmoda.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşte milyon dolarlık Kardashian ailesinin evleri!
  • 25.03.2015 15:46

İşte milyon dolarlık Kardashian ailesinin evleri!

Kim Kardashian hayatımıza hangi ara girdi eminim pek çok kişi bilmiyordur ama sü ...