maritbet girişmaritbet
İşte Beyza Şekerci ve Engin Hepileri'nin evi!

İşte Beyza Şekerci ve Engin Hepileri'nin evi!

InStyle Home dergisi, eylül sayısı için yaz başında evlenen oyuncu çift Beyza Şekerci ve Engin Hepileri’nin Akatlar Maya Sitesi’ndeki evine konuk oldu

Mayıs ayında evlenen Beyza Şekerci ve Engin Hepileri'nin Akatlar'daki evlerinin zilini belki de ağustosun en sıcak günlerinden birinde çalıyoruz. Kapıda bizi ikisi birlikte güler yüzle karşılayıp içeri buyur ediyorlar. Tatilden yeni döndüklerini güneşten bronzlaşmış tenleri hemen ele veriyor. “Alaçatı'dan geldik. Bizim için uzun denebilecek, aslında kelimenin tam anlamıyla leyleği havada gördüğümüz bir yaz geçirdik” diye anlatmaya başlıyor gözlerinin içi parlayarak Beyza Şekerci.

engin hepileri beyza şekerci

Yoğun çalışmaya başlayan çifti şu sıralar evlerinde bulmayı başarabildiğimiz tek gün pazar oldu. Beyza Şekerci, gelir gelmez kış sezonunda Moda Sahne'de başlayacak olan yeni oyunu “En Kısa Gecenin Rüyası”nın provalarında bulmuş kendini. “Maraton başladı malum. Ben televizyonda ikinci sezonuna giren ‘Kara Ekmek' için sette ya da eylülde İzmir'de turneye çıkacağım ‘Katil Joe' oyunu için provalarda oluyorum genelde” diye belirtiyor Engin Hepileri de.

ŞEHRİN MERKEZİNDE YEŞİLLİK İÇİNDE

Sakinliğiyle öne çıkan siteye tam bir yıl önce gelmişler. Çok ev bakmışlar ama ikisinin de yüzünü güldüren ve içini ısıtan tek daire, ilk yapılan Maya Sitesi'ndeki bu ev olmuş. “Şehrin merkezinde olup bu kadar yeşillik içinde sessiz kalabilmesi bizi etkiledi. Kocaman ve güvenlikli bir site olması da önemliydi tabii” diye anlatıyor Beyza Şekerci. Ama asıl etken içeri girdikleri anda ikisinin de burayla enerjilerinin tutması olmuş.

Evde fazla tadilat işleri olmamış. Sadece duvarlar kum bejine boyanmış ve salondaki çok açık kahve parkeler koyu ceviz rengine sistre ve mat vernik uygulanarak dönüştürülmüş. Yavaş yavaş evin eksiklerini tamamladıklarını söylüyorlar.

engin hepileri beyza şekerci

ÇİÇEK BAKIMINDAN ENGİN SORUMLU

180 m2'lik daire, genişçe bir salon ve mutfağa eşlik eden üç yatak odası ve iki banyodan oluşuyor. “İkimiz de evde öyle uzun koridor istemiyorduk. Bu ev tasarımıyla tam hayal ettiğimiz gibi çıktı karşımıza” diye anlatıyor Hepileri. İki kanatta yer alan balkonları sayesinde dairenin içinde harika bir esinti oluşuyor zaman zaman. 

Mutfağa açılan balkon, çiçekleriyle rengarenk bir görüntüye sahip. “Çiçek bakımından Engin sorumlu. Bu işlerden gerçekten iyi anlıyor. Onun elinden her çiçek tutuyor” diye belirtiyor Beyza Şekerci mutfakta çayları doldururken. Çiftin evde en büyük keyiflerinden biri de çay demlemekmiş. Çaydanlık hep sıcak ve sık sık çaylar tazeleniyor o gün kalabalık konuk olduğumuz bu evde. “Hâl böyle olunca tatlı yapmak bana kalıyor” diye belirtiyor Şekerci. Sonra da çok sevdiği ve herkesin beğendiği brownie tarifini paylaşıyor bizimle.

engin hepileri beyza şekerci

OYUN ODASI VE KULİS YAN YANA

Salonda kum beji duvarlara antrasit renk keten kumaşlar ile koyu masif ceviz ahşap ve krem lake mobilyalar dengeli eşlik etmiş. Koyudan açığa gitmenin salonda onlar için dinlendirici olduğunu söylüyorlar. Evin en renkli mekanı ise ‘oyun odamız' dedikleri bölüm olmuş. Burası onların geçmişlerine ve hobilerine dair sadece güzel ve özel anıları hatıra olarak görmek istedikleri bir oda olmuş. Aynı zamanda Hepileri'nin arkadaşları geldiğinde PlayStation oynanan yer de burası.

Hemen yanında ‘kulis' olarak adlandırdıkları oda yer almış. Hepileri eşi için buraya aynalı beyaz bir tuvalet masası almış ve kendi elleriyle monte etmiş. “Tabii çırak olarak kardeşim Barış'ı da yanında çalıştırdı” diye anlatıyor Şekerci.

HER ŞEYDEN ÇOK MEMNUN KALDIK

Çiftin evde rahatlık ve konfora önem verdikleri, seçtikleri koltuk ve kanepe tercihlerinden hemen anlaşılıyor. Zaten bu eve ilk giren parça çok rahat olduğu hemen anlaşılan Hepileri'nin genelde uzanarak tekstlerini okuduğu şömine yanındaki day-bed olmuş. 

engin hepileri beyza şekerci

“Paşabahçe'de karşıma çıkan bu sevimli kurbağa bana Engin'i hatırlatmıştı. Onun ev halindeki durumu tam böyle işte” diye L kanepenin arkasındaki dresuarda yer alan kurbağayı işaret ediyor bize Şekerci. 
Salondaki geniş antrasit keten L kanepe ve koyu kahverengi deri iskemleler Casa Mobilya'ya yaptırılmış. Siyah mat demir ayaklı ceviz masif sehpa ve Gotwob'dan alınmış yemek masası da bu salonda öne çıkan mobilyalardan olmuş.

Düğün fotoğraflarının bulunduğu ahşap cam büfeyi Mudo Concept'ten almışlar. Pirinç aydınlatmalar Şişhane'de Hedef Aydınlatma'ya kendi istekleri doğrultusunda yaptırılmış. 

Salondaki ceviz-lake krem rengi kitaplık, televizyon ünitesi ile yatak odasındaki dolaplar ve mobilyalar Profil Design'a istekleri doğrultusunda tasarlatılmış. “Burada her çıkan işten çok memnun kaldık. Hiçbir şey bizim için sürpriz olmadı” diye belirtiyor ikisi birden.

EV YAŞANTISINI ÇOK SEVİYORUZ

Peki bir ev günü onların deyimiyle ‘repo günü' nasıl geçiyor acaba? “Biz de bunu yeni yeni keşfediyoruz. Çünkü evde vakit geçiremeden balayına çıktık. Bu yazı bol seyahat ederek geçirdik. Ama ikimiz de ev yaşantısını çok seviyoruz. Arkadaşlarımız gelsin, hep beraber yiyelim, içelim işlerine bayılıyoruz. Engin pazar kahvaltılarını hazırlamayı çok sever. Elinde tavası ve tezgahta yumurtaları ile ilk iş sipariş almak olur benden. Mükellef bir pazar kahvaltısı deyince artık aklıma onunkiler geliyor” diye anlatıyor keyifle Beyza Şekerci.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti Londra'ya temelli mi taşınıyor?
  • 08.02.2022 10:18

Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti Londra'ya temelli mi taşınıyor?

Oyuncu Beyza Şekerci, yakın arkadaşı Bergüzar Korel'in eşi Halit Ergenç ve çocuk ...

İşte Beyza Şekerci ve Engin Hepileri'nin evi!
  • 02.09.2015 09:15

İşte Beyza Şekerci ve Engin Hepileri'nin evi!

InStyle Home dergisi, eylül sayısı için yaz başında evlenen oyuncu çift Beyza Şe ...