maritbet girişmaritbet
İstanbul Park artık oto pazarı oldu!

İstanbul Park artık oto pazarı oldu!

İstanbul Park Oto Pazarı (İPOP) 9 Eylül’de kapılarını açıyor. İlk güne özel yüzde 10’a varan indirimlerin yapılacağı pazar, birçok ilke imza atacak.

İstanbul Ticaret Odası tarafından 290 milyon dolar harcanarak Formula 1 yarışları için yapılan İstanbul Park ikinci el oto pazarı oluyor. Araç kiralama şirketi Intercity'nin 10 yıllığına kiraladığı İstanbul Park'ta yılda 25 bin aracın el değiştireceği ve 1 milyar liralık cironun hedeflendiği ikinci el oto pazarı 9 Eylül'de kapılarını açacak.

İstanbul Park Oto Pazarı (İPOP)Satış ve Pazarlama Direktörü Cevat Kabataş, oto pazarında yeni bir anlayışa imza attıklarını söyledi. İPOP'ta araçların 3 bin 100 araçlık satış alanında müşterileriyle buluşacağının altını çizen Kabataş, “Vatandaş hafta içi 5 TL, hafta sonu için 30 TL vererek araçlarını satabilecek. Bunun dışında Türkiye'nin önemli otomotiv firmalarının ana bayilerinin ikinci el bölümlerine hizmet verecek galeri bölümleri de yer alacak” dedi.

İstanbul'un her noktasından ücretsiz servislerle İPOP'a ulaşım sağlayacaklarını belirten Kabataş, pazarda lastik ve aksesuar satış alanları, expertiz, noter, 2 banka, oto kuaförü, tamir-bakım ve sigorta şirketinin de yer alacağının altını çizdi.

10 GÜN İÇİNDE ARAÇ İADESİ MÜMKÜN

İPOP'ta bir ilki gerçekleştireceklerini söyleyen Kabataş, “Galerilerden araba alan müşterilerimiz, aracı beğenmediği takdirde 10 gün içerisinde değişim yapabilecek. Tek koşulumuz aracın expertiz raporundaki gibi değişime gelmesi ve 2 bin kilometreden fazla mesafe yapılmaması” diye konuştu. İstanbul Park içerisindeki Formula 1 pistinde birçok organizasyon düzenlendiğinin altını çizen Kabataş, “Bu organizasyonlar İPOP içindeki araçlar içinde bir fırsat olacak” dedi.

ARAÇ ONLINE SATIŞA DA SUNULACAK

Pazarda ayrıca araçların fotoğraflarının çekileceğini ve www.ipopturkiye.com adresinden tüm Türkiye'ye online satış yapma imkanı sunulacağını söyleyen Kabataş, “Araçlar pazarda durduğu sürece web sitemizde de olacak” diye konuştu.

Park alanının 70 kamerayla 24 saat izlendiğini ve son teknolojiyle güvenliğinin sağlandığını söyleyen Kabataş şöyle konuştu; Giriş ve çıkış plaka tanıma sistemleriyle olacak. Akşam belirlenen saatten sonra güvenlik ekibi bile sisteme müdahale edemiyor. Park alanına paratoner bile koyduk. Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü.

Merve N. Güreş/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Seçim sonuçları 2. el araç satışlarını uçurdu!
  • 11.11.2015 13:37

Seçim sonuçları 2. el araç satışlarını uçurdu!

1 Kasım seçimlerinin ardından hareketlenen ekonomi piyasaları 2. el oto pazarınd ...

‘2. el oto almanın tam zamanı’
  • 11.10.2015 13:43

‘2. el oto almanın tam zamanı’

İstanbul Park Oto Pazarı Satış ve Pazarlama Direktörü Cevat Kabataş: Şu anda 2. ...

İstanbul Park artık oto pazarı oldu!
  • 02.09.2015 15:04

İstanbul Park artık oto pazarı oldu!

İstanbul Park Oto Pazarı (İPOP) 9 Eylül’de kapılarını açıyor. İlk güne özel yüzd ...