maritbet girişmaritbet
İstanbul Ataşehir’e yeni bir Sheraton Oteli açılacak

İstanbul Ataşehir’e yeni bir Sheraton Oteli açılacak

Starwood’un Anadolu Yakası’ndaki ilk oteli Sheraton İstanbul Ataşehir, 2015 yılında faaliyete geçecek

Starwood Hotels & Resorts Worldwide, İstanbul'da yeni bir Sheraton Oteli açmak için, Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş ile bir anlaşma imzaladı. 2015 yılında açılacak olan Sheraton İstanbul Ataşehir, 2015'e kadar 500. oteli açma yolunda ilerleyen Sheraton markasının global büyemesini de destekleyecek.

Starwood Hotels & Resorts, Avrupa, Afrika ve Orta Doğu Başkanı Michael Wale, "Sheraton İstanbul Ataşehir markasıyla birlikte Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. ile ilk defa otel geliştirme işine girdiğimiz için çok heyecanlıyız. Starwood Hotels & Resorts'un simgeleşmiş Sheraton markasının Türkiye'deki genişlemesi stratejisi çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz bu uzun vadeli işbirliği için sabırsızlanıyoruz” dedi ve devam etti “Türkiye'de büyüyen adımlarımız, ülkenin etkinlik, iş ve finans merkezi olmasının yanı sıra turizm merkezi olarak da sürekli büyümesini yansıtıyor. İstanbul gerçekten çok kültürlü bir şehir ve biz de bu dinamik şehirde, Asya yakasındaki ilk otelimizi açarak, hem iş ve hem de tatil amaçlı seyahat edenler için yeni bir buluşma noktası oluşturmak istiyoruz” dedi.

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi İslam Cevahir, “Sheraton'ın uluslararası standartları ve bölgedeki etkileyici varlığı, şehrin gelişen finans bölgesi Ataşehir'in gelişimini destekleme konusundaki vizyonumuz ile birebir örtüşüyor. Sheraton İstanbul Ataşehir, ofisler, konferans salonları, mağazalar ve otopark ile bir kompleksin parçası olurken bu bölgedeki simge bir iş merkezi olacak”

Sheraton İstanbul Ataşehir, iş ve ticaret merkezi Ataşehir bölgesinde, Asya Ticaret limanına 8 km uzaklıkta ve İstanbul'un Asya ve Avrupa yakasını birbirine bağlayan iki ana karayolunun kesiştiği noktada bulunmaktadır. Marmara Denizi ya da hareketli şehir manzarasına sahip 160 odası bulunan otel, bu çok amaçlı yapının, 18. katından 27. katına,  binanın en üst bölümünde yer alacak. Varyap Meridian Otel & Ofis tarafından geliştirilen otel, uluslararası mimarlık firması RMJM ve İstanbul merkezli mimarlık firması Kreatif Mimarlık işbirliğinde tasarlandı.

 Sheraton İstanbul Ataşehir, iş amaçlı seyahat edenler için, büyük ve küçük birer balo salonu, 12 toplantı salonu ve iş merkezi de dahil olmak üzere, çok kapsamlı modern toplantı ve etkinlik alanları sunan bir merkez olmaya hazırlanıyor. Otelde tüm gün hizmet veren bir restoran, lobi bar, beş odasıyla birlikte simgeleşmiş Sheraton Shining Spa, açık yüzme havuzu ve mağazalar yer alacak.

Simgeleşmiş Sheraton ayrıcalığı Core Performans işbirliğinde, all-white Sweet Sleeper® yataklar, Sheraton Club odaları ve lounge alanı, Microsoft® Link@Sheraton® ve Core Performance™ Sheraton Fitness®, misafirler için özel olarak tasarlandı. 

Türkiye'de Starwood  
Starwood Hotels & Resorts, Avrupa, Afrika ve Orta Doğu, Satın Alma ve Geliştirme Kıdemli Başkan Yardımcısı Bart Carnahan “Markamızı, Starwood'un en hızlı büyüyen ve gelişen pazarlarından biri olan Türkiye'de büyütmekten dolayı çok heyecanlıyız. Türkiye'de yakın zamanda açılan 10. otelimizin ardından, 2015 yılına kadar dört tane daha otel açacak ve bu pazara yeni bir lifestyle markayı tanıtacak olmaktan heyecan duyuyoruz. "Sheraton, sahipleri ve geliştiricileri arasında, hem birincil hem de ikincil piyasalarda, daimi favori marka ve şu anda tarihinin en büyük büyüme atağının ortasında" dedi.

Şu anda Türkiye'de, 4 tanesi İstanbul'da olmak üzere, lifestyle markalarımızın beşini temsil eden 10 Starwood oteli bulunuyor: Sheraton İstanbul Maslak, Sheraton İstanbul Ataköy, W İstanbul, Le Meridien İstanbul Etiler. İstanbul dışında ise, yeni açılan Sheraton Adana, Sheraton Çeşme Hotel Resort ve Spa, Sheraton Ankara Hotel & Convention Centre ve Lugal, A Luxury Collection Ankara bulunuyor. Şirket, 2013 yılında Sheraton Bursa ve Aloft Bursa ile Bursa'ya giriş yaparak hızla büyüyen Aloft markasını Türkiye'ye tanıttı.

Starwood, Sheraton İstanbul Ataşehir'in lansmanını takiben 2014 yılının ikinci çeyreğinde St Regis İstanbul ile St Regis markasını Türkiye'de sahneye çıkaracak. 2015 yılında Sheraton, Sheraton Samsun ile gelişmekte olan kıyı kenti Samsun'a girecek ve Avrupa'nın en büyük pazarlarından biri olan Türkiye'nin konumunu güçlendirecek. Starwood, aynı zamanda 2015 yılında, yeni Four Points by Sheraton İstanbul Batışehir ile hızla genişleyen Four Points by Sheraton markasını da Türkiye'ye tanıtacak.

Türkiye'deki konumunu her geçen gün genişleten Starwood, 2015 yılında Türkiye'ye hızla genişleyen Four Points by Sheraton markasını tanıtacak. Böylece Starwood'un dinamik şehir İstanbul'daki varlığı 7 otele yükselmiş olacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sheraton Otel ile Samsun'da yat turizmi başlayacak
  • 16.02.2015 12:43

Sheraton Otel ile Samsun'da yat turizmi başlayacak

Tanrıverdi ailesi Samsun’a 150 milyon dolarlık yatırımla Sheraton’u getirdi. Ote ...

İstanbul Ataşehir’e yeni bir Sheraton Oteli açılacak
  • 04.03.2014 12:37

İstanbul Ataşehir’e yeni bir Sheraton Oteli açılacak

Starwood’un Anadolu Yakası’ndaki ilk oteli Sheraton İstanbul Ataşehir, 2015 yılı ...

Eren Talu Sheraton Otel'de pazar günü evleniyor!
  • 28.08.2012 17:53

Eren Talu Sheraton Otel'de pazar günü evleniyor!

Mimar Eren Talu üçüncü kızının annesi ile Serap Talu ile bu pazar Sheraton Otel' ...