maritbet girişmaritbet
Işın Karaca'nın Zekeriyaköy'deki evi soyuldu

Işın Karaca'nın Zekeriyaköy'deki evi soyuldu

Şarkıcı Işın Karaca'nın evi soyuldu. Olayın ardından Zekeriyaköy'deki villada polis ve jandarma ekipleri incelemede bulundu.

İstanbul dışında olan Işın Karaca'nın evindeki kasayı çalan hırsızlara hitaben Facebook sayfasından yazdığı yazıda "Çocuklarımın odalarına girmek, nağmahremimizi dağıtıp evimizdeki kasayı almak ne cesaret" diye yazdı. Öte yandan hırsızlık olayıyla ilgili jandarma ve polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldığı şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. 

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre Işın Karaca'nın Zekeriyaköy'deki evinde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Evde yapılan incelemede pencere camını kırarak içeri giren hırsızların evin altına üstüne getirdileri ve yatak odasında bulunan kasayı alarak kaçtıkları öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından evde yapılan incelemede alınan parmak izlerinin daha önceki sabıkalıların parmak izleriyle karşılaştırılacağı öğrenildi. Şüphelilerin kimliklerinin belirlenip yakalanmaları için Polis ve jandarma ekiplerinin çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. 
 

Yorum Yaz