maritbet girişmaritbet
ISAF Fuarları bu yıl daha çok kazandıracak!

ISAF Fuarları bu yıl daha çok kazandıracak!

Güvenlik Endüstrisi , Marmara Fuarcılık A.Ş. tarafından, 18-21 Eylül 2014 tarihleri arasında 18. kez düzenlenecek

İstanbul Fuar Merkezi 9.10.11. hollerde gerçekleştirilecek olan ISAF, ülkemiz ve çevresindeki coğrafyada, kapsadığı sektörler ile en büyük fuar olarak kabul ediliyor. ISAF, Avrupa'nın yanı sıra Asya, Amerika, Ortadoğu, Afrika ülkelerinden, 1.000'den fazla firma en son teknoloji ürünleri ile, 350 standda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Güvenlik Sistemleri, Hizmetleri, Ekipmanları ve RFID'yi kapsayan ISAF Security, Yangın, Acil Durum, Arama-Kurtarmaya yönelik ISAF Fire&Rescue, İş Güvenliği ve İş Sağlığı konularında ISAF Safety&Health, Bilgi ve Ağ Güvenliği ile ilgili ISAF IT Security, Akıllı Binalar ve Bina Otomasyonu konularını kapsayan ISAF Smart Home
fuarları arasındaki sinerji tüm ilgili sektörlere dinamizm kazandıracak.

Security & Safety başlığı altında gerçekleştirilecek olan ve ISAF'ın 5 başlığını da detaylı olarak kapsayacak etkinlikler ise konusunda uzman yerli ve yabancı konuşmacıların katılımı ile 4 gün boyunca sürecek.

Konuyla ilgili olarak Marmara Fuarcılık Genel Müdürü Feridun Bayram ; “Sektör firmaları ISAF'ta yeni teknolojilerini, ürünlerini tanıtmanın ve sergilemenin yanında, yeni dönem pazarlama materyallerini de ISAF ile eşzamanlı olarak hazırlamaktadır. Sektör firmaları, sektördeki varlıklarını, sektördeki pozisyonlarını ISAF'taki alanlarının büyüklüğü, kurulan standların farklılığı ve ihtişamı ile sergilemektedirler. Her geçen yıl, katılımcı firmaların en son teknolojilerini sergileyip, sektördeki yerlerini ve farklarını gösterdikleri bir platform olarak öne çıkması nedeniyle, ISAF'ın logosuna 2014 yılından itibaren “Geleceğin perspektifi” sloganını dahil ettik. Sektördeki gelişmelerin, değişimlerin, ilerlemelerin takip edildiği; sektörde ürün-hizmet sağlayanlar ile alıcılar ve kullanıcıların tartışmasız takip ettikleri tek etkinlik olma özelliğindeki ISAF, kapsadığı etkinliklerle, sektörün bilgi merkezi olma konumunu da her geçen yıl daha fazla belirginleştirmektedir. Fuarı düzenlemenin yanı sıra, sektörün tek yayını olan a&s Türkiye'yi hazırlıyor olmamızın getirdiği bilgi birikiminden de faydalanarak düzenlediğimiz ve her yıl gelişen ve büyüyen etkinliklerimizin de katılan her kesim tarafından beğeni ve ilgi ile takip edildiğini gözlemliyoruz.” diyerek Marmara Fuarcılık ve yabancı ülkelerin ticaret odaları arasında imzalanan anlaşmalar ile dünyanın çeşitli ülkelerinde ISAF'ın daha güçlü duyurulduğunu ve böylece daha fazla sektör temsilcisine ulaşabileceğini ekledi.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İFM'nin toplam kapalı fuar alanı 225 bin metrekareye çıkacak
  • 03.01.2023 11:04

İFM'nin toplam kapalı fuar alanı 225 bin metrekareye çıkacak

İstanbul Yeşilköy'de 11 salonun bulunduğu İstanbul Fuar Merkezi (İFM), kapalı fu ...

İstanbul Fuar Merkezi'nin akıbeti belli oldu!
  • 16.08.2021 10:34

İstanbul Fuar Merkezi'nin akıbeti belli oldu!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, 'İstanbul Dünya Ticaret Merk ...

ICCI enerji fuarına geri sayım başladı!
  • 17.04.2017 14:54

ICCI enerji fuarına geri sayım başladı!

ICCI-Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, 03-05 Mayıs tarihleri ara ...

TUNNEL EXPO Fuarı 1 Eylül'de başlıyor
  • 24.08.2016 15:17

TUNNEL EXPO Fuarı 1 Eylül'de başlıyor

Türkiye’nin Tünel ve Tünel Yapım kavramlarını tanımasını sağlayan TUNNEL EXPO, 2 ...

Dev fuar projesinin maketi MIPIM'de sergilendi!
  • 16.03.2016 14:12

Dev fuar projesinin maketi MIPIM'de sergilendi!

İstanbul'da 500 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek ve 700 bin metrekar ...

İstanbul'a 500 milyon dolarlık fuar yatırımı!
  • 21.10.2015 16:03

İstanbul'a 500 milyon dolarlık fuar yatırımı!

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi, yeni yatırımıyla Türkiye'nin en büyük fuar alanı ...