maritbet girişmaritbet
İş Bankası, Eminönü Mercan Şube binasını satışa çıkardı!

İş Bankası, Eminönü Mercan Şube binasını satışa çıkardı!

Türkiye İş Bankası, Mercan Şubesi olarak faaliyet gösteren bodrum+zemin+3 katlı binayı 7 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı.

Brüt 920 metrekarelik alana sahip binanın net kullanım alanı 409 metrekare olarak belirlendi. DiaSA'nın hemen yakınında yer alan bina 1969 yılında inşa edildi. 1979 yılında ise banka olarak hizmet vermeye başlayan binanın hemen yakınında Mercan Yokuşu, Kapalıçarşı ve Tahtakale caddesi yer alıyor.

Satışa çıkarılan gayrimenkulün özellikleri şöyle;

Taşınmaz bodrum, zemin, 3 normal kat olarak 1969 yılında inşaa edilmiş olup 1979 yılında Banka Şubesi olarak tadilat görmüş ve iskan almıştır. Taşınmaz projesine göre bodrum kat kazan dairesi, kasa dairesi, sığınak, depo, arşiv ve wc bölümünden oluşmakta olup 250 m², zemin kat servis bölümleri ve müşteri holu, banka şube girişi bölümlerinden oluşmakta olup 250 m², 1. normal kat müdür odası ve toplantı salonu bölümünden oluşmakta olup 140 m², 2. ve 3. normal kat servis bölümlerinden oluşmakta olup her kat alanı 140 m²dir. Taşınmazın yaklaşık brüt kullanım alanı 920 m²'dir.

Parsel cadde cephesi 7 metre olup arka cepheye doğru büyümektedir. Taşınmazda tüm zeminler mozaik, duvarlar plastik boya tavanlar tavan boyalıdır. Klima sistemi bulunmaktadır. İç merdivenler mermer kaplamadır. Taşınmaz hala hazırda boş durumdadır.

Uğurcan TOKAY/emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İş Bankası, Eminönü Mercan Şube binasını satışa çıkardı!
  • 02.10.2012 13:05

İş Bankası, Eminönü Mercan Şube binasını satışa çıkardı!

Türkiye İş Bankası, Mercan Şubesi olarak faaliyet gösteren bodrum+zemin+3 katlı ...