maritbet girişmaritbet
iRobot ile ufak alanlarda otomatik temizlik

iRobot ile ufak alanlarda otomatik temizlik

iRobot ufak alanlarda otomatik olarak temizlik yapıyor

iRobot otomatik temizleme sistemlerine bir yenisini daha ekledi; Braava Jet Mopping Robot. Yeni robot bir önceki versiyonu iRobot Braava 300'e göre daha ileri seviyede ve daha kompakt. Özellikle banyolar ve mutfaklar gibi yüksek trafikli sert zeminler için tasarlanan robot ıslak paspaslama, nemli silme ve toz alma gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.


Bir önceki versiyonunun aksine Braava Jet Mopping 14 ila 18 metrekarelik alanlar için tasarlanmış, bir önceki versiyon 90 metrekareye kadar olan alanlarda da temizlik yapabiliyordu. Rastgele temizlik rotalarına sahip diğer temizlik robotlarının aksine Braava Jet haritalama algoritması kullanarak, çevresinde bulunan objeleri algılayarak zemin temizliğinde optimum randıman sağlıyor ve mobilyalara da zarar vermeyi önlüyor. Ayrıca sensörleri sayesinde merdiven gibi yüksek yerlerden uzak duruyor ve sanal duvar sistemi sayesinde de diğer odalara gitmiyor ve halılara yaklaşmıyor.


Ufak boyutu (17 x 17.8 x 8.4) sayesinde Jet dar alanlara ve köşelere ulaşabiliyor, ayrıca birçok mobilyanın veya objenin altına da girebiliyor. Spreyi ve titreşimli temizlik aparatı sayesinde Braava Jet ilk önce kiri yumuşatıyor ve sonra da temizliyor. Ayrıca tarayıcı sayesinde çevresinde bulunan objelerin üstüne spreyleme yapmıyor. Böylece halılar, mobilyalar ve duvarlarda sprey izleri olmuyor.


Jet, Braava'nın birçok aparatı ile uyumlu çalışabiliyor, böylece üzerinde bulunan aparata göre kendi temizlik modunu otomatik olarak ayarlayabiliyor. Örneğin ıslak paspaslama pedi ile zemini 3 kez, nemli ped ile 2 kez ve toz alma pedi ile bir kez temizliyor. Temizlik işlemi bittiğinde ise tek bir düğme yardımı ile kirli ped, el ile temas etmeden direk olarak çöpe atılabiliyor.

1 Nisan'da piyasaya sürülecek olan Jet Mopping'in fiyatı ise 199 Dolar.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

iRobot ile ufak alanlarda otomatik temizlik
  • 23.03.2016 17:46

iRobot ile ufak alanlarda otomatik temizlik

iRobot ufak alanlarda otomatik olarak temizlik yapıyor ...