maritbet girişmaritbet
İnşaatı bitirin yoksa…

İnşaatı bitirin yoksa…

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Osmangazi temaslarının ardından İznik’e gitti ve yeni Devlet Hastanesi’ni denetledi.

İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Belediye Başkanı Osman Sargın ve Devlet Hastanesi Başhekimi Aybars Alemdaroğlu'nun karşıladığı Vali Karaloğlu, yeni hastane inşaatını inceledi. Hastane inşaatının ince işçiliğini, beğenmeyerek, müteahhit firmanın şantiye şefi Sinan Kızıltaş'ı azarladı. 

Müteahhit firma sorumlularının hastaneyi hiç incelemediğini öğrenen Karaloğlu, daha da kızdı. Firmayı temsilen inşaat şefine dönen Karaloğlu, "Bakın resmen çuvalladınız. Böyle kötü bir işçilik olmaz. Derhal düzelteceksiniz. Burası bir hastane. Önem vereceksizin. 23 Haziranda burası yetişecek. Hastaneyi bitmiş göreceğim, yoksa sizi buraya gömerim" dedi.

Bursa valisi Münir Karaloğlu, ince işçiliğini beğenmediği hastanenin bir an önce yetiştirilmesi için Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Daire Başkanı Fuat Kantarcı'yı telefonla aradı. Karaloğlu, telefonda daire başkanına, "İznik Devlet Hastanesi inşaat çok kötü. Buranın acilen düzeltilmesi gerekiyor. 23 Haziranda bu hastaneyi bu şekilde açamayız. Yazık, günah. Bir an evvel bütün eksikleri gidermeliyiz" dedi.

Kantarcı da gerekenin yapılacağını söyledi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İnşaatı bitirin yoksa…
  • 07.05.2015 10:11

İnşaatı bitirin yoksa…

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Osmangazi temaslarının ardından İznik’e gitti ve y ...