maritbet girişmaritbet
IKEA’dan her güne güzel başlatacak beş özel ipucu

IKEA’dan her güne güzel başlatacak beş özel ipucu

IKEA, dolap ve dolap içi düzenleme, her zevke uygun yatak odası, kişiye özel yaşam alanı oluşturmak isteyenlere çok özel çözüm önerileri sunuyor.

Yatak odanızı farklılaştırmak ve daha işlevsel kullanmak için pratik ve uygun fiyatlı pek çok yöntemin olduğunu biliyor musunuz? 

İşe stilinizi belirleyerek başlayın

Klasik, modern veya geleneksel... Yatak odanızın sizi yansıtması için ilk olarak karar vermeniz gereken odanızın stili. Evin diğer bölümlerine kıyasla çok daha kişiye özel olan yatak odaları, sizi ve stilinizi yansıtıyor. IKEA'nın her tarza uygun yatak odası mobilyaları, tekstilleri ve aksesuarlarıyla, fonksiyonel çözümler üretebilir, yatak odanızı size özel bir hale getirebilirsiniz.

Daha düzenli bir günlük yaşam mümkün

Kişisel bir yatak odasının anahtarı size özel bir düzen kurabilmenize olanak sağlayan çözümlerdir. Bu çözümler sayesinde, her sabah 'ne giysem?' telaşına son verebilir, mavi gömleğinizi bulamayıp bir başkasını giymek zorunda kalmanıza neden olan karışıklığı kontrol altına alabilir, "Dursun, bir ara lazım olur" diye sık kullanılmayan eşyaların ele geçirdiği yatak odanızı düzenleyebilirsiniz. Örneğin, IKEA'nın ihtiyaca uygun raf ve çekmece sistemleriyle kişiselleştirilebilen, farklı renklerde kapak alternatifleriyle her zevke hitap edebilen kişiye özel tasarlanabilir gardıropları sayesinde her metrekareyi istediğiniz gibi planlayabilirsiniz. Dolap ve çekmece içi düzenleyicileri, ekstra alan sağlayan çekmeceli yataklar ve raflı yatak başları ise diğer örnek çözümlerden sadece birkaçı...

Sağlıklı bir uykunun sırrı

Güne mutlu başlamanın ilk şartlarından biri sağlıklı bir uykudur. Özellikle mevsim değişikliklerinde uyku kalitesi daha da önem kazandığı için, değişen uyku alışkanlıklarına özel ürünler ön plana çıkıyor. IKEA'nın her ihtiyaca uygun yumuşaklık ve yükseklikte, doğal materyallerden üretilen, hava dolaşımına imkan sağlayan, nem çeken ve hafızalı sünger katmanlarıyla konfor bölgeleri oluşturan yatakları, deliksiz bir uyku için ideal zemini oluşturuyor. Farklı kalınlıklarda ve sıcaklık seviyesinde yorganlar ve değişen uyku alışkanlıklarına göre seçilebilen farklı yumuşaklık seviyesinde, pamuklu kumaş ve dikişleri sayesinde eşit ısı dağılımı sağlayan yastıklarla ise, ihtiyaç duyduğunuz konforu tamamlamak size kalıyor.

Yatak odasına alternatif bakış

Yatak odanızı yatak ve dolabın hakimiyetinden kurtarıp başka bir bakış açısı getirebilir, yatak odanızın sizin imzanızı taşımasını sağlayabilirsiniz. Nasıl mı? Örneğin; odanın bir bölümünde, mobilya, paravan duvar ya da perdeyle giysi bölümü oluşturabilirsiniz. Aynı yöntemle, daha konforlu bir uyku için, yatağın etrafını perdelerle çevreleyip romantik bir ortam oluşturmanız da mümkün...

Giysi dolabı için yeterince yeriniz yoksa veya yatak odanızda en büyük alanı yatağa ayırmayı tercih ediyorsanız, ayarlanabilir ve istenildiği kadar genişletilebilir raflardan satın alarak askı borularının da yardımıyla aradığınız çözümü oluşturabilirsiniz.

Geniş yatak odalarında dolap ünitelerinin dışında kalan alanları da verimli değerlendirmeniz mümkün. İki dolap arasına yerleştirilen etajerle küçük bir çalışma alanı oluşturmak, fonksiyonel bir çözüm.

Huzur veren bir yatak odasında daha fazla zaman geçirmek isteyebilir, kitap okumak, çalışmak, TV seyretmek veya hobilerinize özel alan ayırmak için pencere kenarında küçük bir oturma köşesi oluşturarak, size özel bu alanı daha verimli kullanabilirsiniz.

Yatak odanız da küçük dokunuşlarla büyük farklar oluşturun

Yatak odasının stilini tamamlayan halı ve kilimler, doğal bir izolasyon olmalarının yanı sıra, yatağın hemen yanında kullanılarak güne yumuşacık bir adımla başlamanızı sağlıyor. Yatak odanızda değişiklik yapmak veya küçük dokunuşlarla büyük farklar oluşturmak istiyorsanız, nevresimlerde, yatak örtülerinde ve perdelerde renk kullanarak modern bir görünüm oluşturabilirsiniz. Yatak odalarının hemen her köşesinde yer bulan fonksiyonel saklama kutuları, renkli dolaplar ve örtülerle daha düzenli ve güzel bir görüntü oluşturup, evinizin en özel mekanına tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Yorum Yaz