maritbet girişmaritbet
IKEA Patrull gece lambalarını geri çağırıyor

IKEA Patrull gece lambalarını geri çağırıyor

IKEA Patrull isimli gece lambalarını aşırı ısınmadan dolayı güvenli olmadığı için geri çağırıyor.

IKEA Patrull isimli gece lambalarını geri çağırıyor. İsveç'te yayın yapan Local.se isimli internet sitesine göre geri çağırmanın nedeni 18 aylık bir bebeğin lambayı prizden çıkarmaya çalışırken elini yakması.

IKEA bu durumun meydana getirdiği her türlü rahatsızlık için özür dilediğini belirtinken şirket şu açıklamayı yaptı: PATRULL gece lambasının kapağının yerinden oynaması halinde lambanın yanmaya devam ettiği ve çocukların elektrikli parçalara dokunma riski taşıdığı anlaşıldı.

ikea patrull gece lambaları

Bir çocuk yaralandı

IKEA, tüm dünyada yaptığı çağrıyla PATRULL gece lambası satın alan müşterilerinin ürün kullanımına son vermeleri ve tam ücret iadesi için ürünle birlikte IKEA mağazalarına başvurmalarını istedi. Ayrıca bu durumun meydana getirebileceği her türlü rahatsızlık için özür diledi.

IKEA, 2013 yılından beri Avrupa'da ve Kuzey Amerika'da satışa sunduğu ve dünyada 2 milyonun üzerinde satışı yapılan PATRULL gece lambasıyla ilgili, Avusturya'da yaşanan ve bir çocuğun yaralanması sonucu müşterilerini mağazalarına çağırdı.

Türkiye'deki gece lambaları da geri çağırılıyor

İstanbul'da Bayrampaşa ve Ümraniye'de bulunan IKEA mağazaları Ankara, Bursa ve İzmir'de yer alıyor. Türkiye'deki bu mağazalarda gece lambalarını geri çağırıyor. Evinizdeki lambaları götürdüğünüzde lambaların değeri kadar hediye çeki düzenleniyor ve bu çek ile başka bir ürün satın almanız sağlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

IKEA Patrull gece lambalarını geri çağırıyor
  • 19.08.2015 10:30

IKEA Patrull gece lambalarını geri çağırıyor

IKEA Patrull isimli gece lambalarını aşırı ısınmadan dolayı güvenli olmadığı içi ...