maritbet girişmaritbet
İETT'den vatandaşa doğum günü sürprizi!

İETT'den vatandaşa doğum günü sürprizi!

Doğum gününde otobüse binen yolcular, İstanbul kartlarını okuttuklarında doğum günü kutlama mesajı ile karşılaşıyorlar.

2011 yılından bu yana yolcularının doğum günlerini telefonlara gönderdiği kısa mesaj ile kutlayan İETT, artık bu özel günü otobüsteki tüm yolcularla paylaşıyor. Doğum gününde otobüse binen yolcular, İstanbul kartlarını okuttuklarında doğum günü kutlama mesajı ile karşılaşıyorlar. Doğum günü olan yolcu, İstanbul kartını okuttuğu validatör cihazının ekranında adına hitaben yazılmış, 'Doğum gününüzü kutlar iyi yolculuklar dileriz' mesajı ile beliriyor. Bu mesaj aynı zamanda sesli olarak otobüsteki tüm yolculara ulaştırılıyor.

Vatandaşlar, bu sürpriz uygulamadan duydukları memnuniyeti sosyal medyada yaptıkları paylaşım ve e-posta aracılılığı ile İETT'ye bildiriyor. Bir yolcunun doğum günü mesajıyla duyduğu mutluluğu gözlemleyen kimyager ve aynı zamanda iş güvenliği uzmanı olan Şefika Tiraki, İETT'ye gönderdiği e-postada şu ifadelere yer verdi:

“Geçen, her zaman ki gibi işe gidiyorum. Otobüse bindim. Otobüse binen bir beyefendi mavi kartını makinaya okuttuğunda her zaman alışık olduğumuz ses farklı bir şey söyledi: ‘Doğum gününüz kutlu olsun'. Beyefendi ve çevresindekiler şaşkındı. İşe giden o beyefendinin yüzündeki mutluluğu görmeliydiniz. Belki de ilk veya tek hatırlayan siz oldunuz. Teşekkür ederim böyle bir uygulamayı başlattığınız için. İnsanlarımızın küçük de olsa bu ülkede mutlu olmaya ihtiyacı var. İyi çalışmalar”.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İETT'den vatandaşa doğum günü sürprizi!
  • 29.07.2015 15:44

İETT'den vatandaşa doğum günü sürprizi!

Doğum gününde otobüse binen yolcular, İstanbul kartlarını okuttuklarında doğum g ...