maritbet girişmaritbet
İETT'den Ramazan ayına özel otobüs hatları

İETT'den Ramazan ayına özel otobüs hatları

İETT'nin İstanbullulara kolay ve rahat ulaşım imkanı sağlamak amacıyla Ramazan'a özel devreye aldığı hatlar, 24 saat kesintisiz çalışacak.

İETT'den yapılan açılmamada, devreye alınan özel hatlar R1 Uzunçayır-Maltepe Sahil Parkı, R2 Yenikapı-Cevizlibağ, R3 Eyüp-Beyazıt hatları ile vatandaşların kutsal mekanlara ve etkinlik alanlarına rahatça ulaşabileceği belirtildi.

24 SAAT BOYUNCA HİZMET VERECEK 

R-3 hattının 24 saat çalışacağı ifade edilen açıklamada, şu bilgilere verildi:

"Eyüp-Beyazıt (R3 hattı) Ramazan hattının güzergahı bu yıl da değişmedi. Güzergah, Eyüp Sultan, Düğmeciler, Nişanca, Eyüp Sultan Bulvarı, Demirkapı, Şehitlik, Edirnekapı Surdışı, Edirnekapı, Acıçeşme, Karagümrük, Atikali, Yavuzselim, Balipaşa, Hasan Halife Mahallesi, İskenderpaşa, Aksaray, Ordu Caddesi, Laleli ve Beyazıt'tan oluşuyor. Eyüp-Beyazıt hattı sayesinde vatandaşlar tarihi yarımada üzerinde bulunan Ayasofya, Sultanahmet, Beyazıt, Süleymaniye, Şehzadebaşı, Hırka-i Şerif, İskenderpaşa, Fatih, Mihrimah Sultan ve Eyüp Sultan gibi camileri ziyaret etme fırsatı bulacak. Ramazan ayına özel Beyazıt-Eyüp Sultan arasında hizmet verecek Ramazan hattı iş günleri ve hafta sonu 3 otobüsle 7 gün 24 saat boyunca hizmet verecek."

Eyüp-Beyazıt Ramazan hattına ilaveten bu yıl Ramazan boyunca Yenikapı etkinlik alanından-Cevizlibağ Metrobüs İstasyona R2 hattı 13.55 ile 01.45 saatleri arasında ring olarak, R1 Uzunçayır-Maltepe Sahil Parkı hattı ile 18.30-02.00 arasında karşılıklı seferler yapacak.

Ramazan'a özel hatlar "R1-Uzunçayır-Maltepe Sahil Parkı, R2-Yenikapı-Cevizlibağ, R3-Eyüp-Beyazıt" şeklinde hizmet verecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İETT'den Ramazan ayına özel otobüs hatları
  • 05.06.2016 12:08

İETT'den Ramazan ayına özel otobüs hatları

İETT'nin İstanbullulara kolay ve rahat ulaşım imkanı sağlamak amacıyla Ramazan'a ...

İETT, İstanbul’da yeni 54 otobüs hattı açtı!
  • 08.08.2012 14:28

İETT, İstanbul’da yeni 54 otobüs hattı açtı!

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT) Genel Müdürlüğü, kentin ye ...