maritbet girişmaritbet
İbrahim Çağlar ‘İSF kapsamında 10 milyar lira ciro hedefliyoruz’

İbrahim Çağlar ‘İSF kapsamında 10 milyar lira ciro hedefliyoruz’

Festival kapsamında "İstanbul'da Tarihi Alışveriş" konseptli bir davet ve yürüyüş düzenlendi

Dünyanın en büyük alışveriş ve eğlence festivallerinden biri olmayı hedefleyen ve 7 Haziran'da başlayan "İstanbul Shopping Fest (İSF)" kapsamında "İstanbul'da Tarihi Alışveriş" konseptli bir davet ve yürüyüş düzenlendi. Etkinlik, Mahmutpaşa Sultanhamam Meydanı Kumaşçı Heykeli önünde mehter takımının gösterisi ile başladı. Ardından, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı ve İSF İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, sunucu Zahide Yetiş'in de aralarında bulunduğu grup, Mehter Marşı eşliğinde buradan, davetin gerçekleştirildiği Büyük Yıldızhan'a yürüdü.

Burada basın açıklaması yapan Çağlar, festival kapsamında önemli indirimler yapılacağını ve 1 liraya bile ayakkabı almanın mümkün olacağını söyledi. Bu yıl İSF'nin İcra Kurulu Başkanlığını yaptığını anımsatan Çağlar, "İSF'yi dünyanın sayılı alışveriş festivalleri arasına sokmak istiyoruz. Festival kapsamında 10 milyar TL civarında ciroya ulaşmayı ve 1 milyonun üzerinde turist çekmeyi hedefliyoruz. Konsept indirim günleri düzenlenecek. Belirli günlerde bazı ürünler çok özel fiyatlarla satılacak" dedi. Demir ise festivalin bu yılın dördüncü kez düzenlendiğini ve bu yıl her zamankinden daha canlı bir festival olacağını ve İstanbullular'a önemli katkılar sunacağını dile getirdi.

İstanbul Shopping Fest

Etkinlik 29 Haziran'a kadar devam edecek ve önümüzdeki günlerde alışveriş merkezleri kadar, İstanbul'un önemli alışveriş caddelerini de saracak. 23 gün boyunca sokak şenlikleri, konserler, gösteriler, çocuklara özel oyunlar, partiler, yarışmalar ve defileler yapılacak. Festivalin dördüncüsü, İcra Kurulu Üyeleri; İstanbul Ticaret Odası (İTO), Kültür A.Ş., Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) işbirliği ile hayata geçiyor.

Festivalin altın katılımcı olarak nitelendirilen AVM'leri 212 İstanbul Power Outlet, İstinye Park, Kanyon ve Zorlu Center olacak. Kapanış partisine ev sahipliği yapacak olan Vialand festival için kapılarını misafirlerine açacak. Festivalin diğer katılımcı AVM'leri ise Akasya Acıbadem, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Akmerkez, Aqua Florya Alışveriş Merkezi, Capitol, Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi, City's Nişantaşı, Demirören İstiklal, Forum İstanbul Alışveriş Merkezi , İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Maltepe Park AVM, Marmara Forum, Marmara Park, MetroCity Alışveriş Merkezi, Palladium Alışveriş Merkezi Ataşehir, Pendorya Alışveriş Merkezi, Trump Alışveriş Merkezi olacak.

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İSF rekor kırdı, 15 günde 10 milyarlık alışveriş yapıldı!
  • 06.08.2017 14:21

İSF rekor kırdı, 15 günde 10 milyarlık alışveriş yapıldı!

İstanbul Shopiing Fest kapsamında 2017 yılında 15 günlük kampanya sürecinde 10 m ...

EgeYapı, talihlilerine daire ve arabaları teslim etti
  • 26.11.2015 15:14

EgeYapı, talihlilerine daire ve arabaları teslim etti

06-28 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleşen İstanbul Shopping Fest’te (İSF ...

EgeYapı, bir talihliyi İzTower’da ev sahibi yapacak!
  • 16.06.2015 10:20

EgeYapı, bir talihliyi İzTower’da ev sahibi yapacak!

İstanbul Shopping Fest ana sponsorlarından EgeYapı Group festival kapsamında bir ...

Alışveriş festivaline ev sahipliği yapıyor!
  • 09.06.2015 12:25

Alışveriş festivaline ev sahipliği yapıyor!

İstanbul Shopping Fest’e özel efsane indirimlerin yapılacağı gecede ünlü sanatçı ...

 İstanbul Shopping Fest, 2014 hedeflerini yakaladı
  • 30.07.2014 10:20

İstanbul Shopping Fest, 2014 hedeflerini yakaladı

İstanbul Shopping Fest (İSF), dördüncü yılında ciro hedefini yakalayarak 10 mily ...

Vialand AVM, Shopping Fest 2014’ün kapanışına ev sahipliği yaptı
  • 28.06.2014 11:24

Vialand AVM, Shopping Fest 2014’ün kapanışına ev sahipliği yaptı

İstanbul Shopping Fest (İSF), VIALAND AVM’nin ev sahipliği yaptığı renkli ve eğl ...