maritbet girişmaritbet
İBB'den İstanbul'a yeni spor kompleksi

İBB'den İstanbul'a yeni spor kompleksi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi içerisinde yaptırılan Avcılar Spor Kompleksi hizmete açıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Üniversitesi'nin ve bölge halkının spor tesisi ihtiyacını karşılamak amacıyla yaptırılan İstanbul Üniversitesi Avcılar Spor Kompleksi hizmet vermeye başladı.

Avcılar Spor Kompleksi, İstanbul Üniversitesi Yerleşkesi'ndeki 19 bin metrekarelik alan üzerine inşa edildi. Üç blokta toplam 10 bin metrekare kapalı alanda sportif hizmet veren tesisin yapımı, çevre düzenlemesi ve tefrişatı bu yıl içinde bitirildi. İşletilmek üzere İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne devredilen ve Spor A. Ş. tarafından hizmet verilen tesis yaklaşık 20 milyon TL maliyetle tamamlanmış oldu.

Avcılar Spor Kompleksi'nde sporcuların ve sporseverlerin ihtiyaçlarına cevap veren ve modern şekilde yapılmış çok amaçlı bir spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, fitness salonu, step-aerobik salonu, masa tenisi alanı, açık basketbol ve voleybol sahası ile iki kapalı ve bir tane de açık tenis kortu bulunuyor.

Sporseverler, geçtiğimiz günlerde hizmete açılan komplekste yüzme, tenis, masa tenisi, pilates, jimnastik ve fonksiyonel antrenman branşlarında uzman eğitmenler eşliğinde spor yapmaya başladı. Saat 16:00'a kadar üniversite öğrencilerinin, 16:00'dan sonra ve hafta sonlarında halkın kullanımına açık olacak tesiste önümüzdeki günlerde fitness, karate, wushu, kungfu, step-aerobik, basketbol ve voleybol branşlarında da hizmet verilecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İBB'den İstanbul'a yeni spor kompleksi
  • 06.09.2016 09:36

İBB'den İstanbul'a yeni spor kompleksi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşke ...