maritbet girişmaritbet
Hoşdere Hayat Camisi için yer teslimi yapıldı

Hoşdere Hayat Camisi için yer teslimi yapıldı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi için yer teslimini yaptı.

İstanbul Başakşehir'de Hoşdere bölgesinde yapılacak olan Hayat Cami projesi için Ilgın İnşaat'a yer teslimi yapıldı. İnşaatın yer teslimi ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklama yapan Emlak Konut GYO, 'İstanbul Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin yer tesliminin yüklenici ‘Ilgın İnş. İç ve Dış Tic. A.Ş.'ye 27 Ekim 2015 Salı günü yapıldığını belirtti. 

14 MİLYON 663 BİN LİRA TEKLİF VERMİŞTİ 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesini Ilgın İnşaat, 14 milyon 663 bin lira teklif vererek kazanmıştı. 

3 BİN 444 METREKARE İNŞAAT ALANINA SAHİP 

658/8 parselde yer alan Hayat Cami projesi 10 bin 125 metrekare arsa alanına sahip. caminin ruhsata esas inşaat alanı ise 3 bin 444 metrekare.

SOSYAL İMKANLARI İLE DİKKAT ÇEKİYOR 

Hoşdere'de inşa edilen Hoşdere Hayat Camisi sosyal donatıları ile göz kamaştırıyor. Bisiklet yolundan futbol sahasına, göletlerden seyir alanlarına kadar birçok etkinlik alanına sahip bulunan proje beğeni topluyor.  

1.800 metre yaya yolu, 1.100 metre bisiklet yolu ve 2 bin 500 metre koşuyolları bulunacak projede çok amaçlı etkinlik salonu, çim amfi, Hayat Meydanı, basketbol sahası, kaykay pisti, mini golf sahası, çim kayağı, cami, kaskatlı havuzlar ve ahşap köprü, futbol sahası, kondisyon alanı, güneş kollektörleri, piknik alanları, çocuk oyun alanları, yamaç terası, spor alanları, biyolojik gölet, tematik bahçeler, üç tarafı sularla çevrili dinlenme alanları, seyir alanları, otopark ve araç şarj üniteleri yer alacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hoşdere Hayat Camisi için yer teslimi yapıldı
  • 28.10.2015 09:49

Hoşdere Hayat Camisi için yer teslimi yapıldı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimler ...