maritbet girişmaritbet
HGS uygulaması deniz taşımacılığında da başladı!

HGS uygulaması deniz taşımacılığında da başladı!

Deniz taşımacılığında dikkat çeken kampanyalar düzenleyen İstanbullines, hızlı geçiş sistemi uygulaması ile bir ilke imza atıyor.

Denizyolu taşımacılığında, Türkiye'deki ilk kez ugulanacak olan HGS, İstanbullines'la başladı. Eskihisar-Tavşanlı (Yalova) hattında uyguladığı kampanyalarla dikkat çeken İstanbullines, bir ilke daha imza atarak feribot geçişlerinde HGS uygulamasını başlattı.

HGS, ilk kez kullanılmış oldu 

Denizyolu taşımacılığında rekabet ve kalitenin öncü markası ‘İstanbullines', Eskihisar-Tavşanlı (Yalova) hattında gördüğü ilgi ile büyümeye devam ediyor. Bugüne kadar 1.5 milyon araç ve 400 bine yakın yolcu taşıyan İstanbullines, gişelerinde HGS sistemini entegre ederek Türkiye'de bir ilke daha imza attı. Daha önce kredi kartı ile ödeme sistemini hayata geçiren ‘İstanbullines Hızlı Geçiş Sistemi' (HGS) ile gişede nakit veya kredi kartı dışında yeni bir ödeme seçeneğini daha misafirlerine sunmuş oldu. PTT ile yürütülen uzun soluklu ve titiz bir çalışma sonucunda tüm köprü ve ücretli otoyollarda kullanılan HGS sistemi, Türkiye'de denizyolunda ilk defa İstanbullines feribotlarında kullanılmış oldu.

Yüzde 33'e varan indirim sağlıyor! 

Eskihisar-Tavşanlı (Yalova) hattının genç markası İstanbullines, sürdürdüğü gidiş-dönüş kampanyası ile biletini çift yön alan tüm araçlara dönüşte yüzde 33'lere varan indirim sağlamaya devam ediyor. Halen gidiş-dönüşte 100 TL olan otomobil fiyatıyla ekonomi ve konforu bir arada sunan İstanbullines ‘gece avantaj' kampanyası ile de Eskihisar'dan geçişlerde 02:00-06:00 arasında otomobil fiyatını tek yön 40 TL'ye kadar çekiyor. İstanbullines, 4 feribotluk genç filosu ile konforlu, hızlı ve güleryüzlü denizyolu seyahatinin adı olma iddiasını sürdürüyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

HGS uygulaması deniz taşımacılığında da başladı!
  • 05.06.2015 16:07

HGS uygulaması deniz taşımacılığında da başladı!

Deniz taşımacılığında dikkat çeken kampanyalar düzenleyen İstanbullines, hızlı g ...