maritbet girişmaritbet
Her şeye, her yere kolay ulaşın

Her şeye, her yere kolay ulaşın

İzmir Bornova'da kolay ulaşabilir lüks sloganıyla yükselen Folkart Life Bornova projesi, her yere her şeye kolay ulaşmanızı sağlayacak.

Ayrıntılara gösterdiği özen ve yüksek kaliteli çözümleri ile müşterilerin gözünde kendisini ayrıştırmayı başaran Folkart Yapı, yeni projesi “Folkart Life Bornova” ile lüks bir yaşam tarzına kolayca ulaşma imkanı sağlıyor. Ulaşılabilir lüks sloganıyla yola çıkan yeni proje sağladığı olanaklar bu kadarla da sınırlı kalmıyor. Bornova'nın en eski yerleşim alanlarından biri olan Kazım Dirik Mahallesi'nde yükselen Folkart Life Bornova, aslında tam anlamıyla İzmir'in kalbinde yer alıyor. 
Türkiye'nin köklü eğitim kurumları, en büyük hastaneleri, en büyük alış veriş merkezlerinin ortasında yer alan projeden, İzmir Çevreyoluna, İzban'a, İzmir Çeşme ve Aydın Otoyolu'na kolayca ulaşabiliyorsunuz. 
A+ yaşam tarzına uygun fiyatla ulaşabilmesini kendisine amaç edinen proje aslında sadece lükse değil her şeye her yere kolay ulaşım sağlıyor. 
Daha da önemlisi yılın büyük bölümünü güneşli geçiren İzmir'in yeni projesi dairelere olduğu kadar balkonlarına da önem veriyor. Projede en küçüğünden en büyüğüne kadar tüm dairelerin geniş bir terası var...
İşte tüm bu  A+ plus yaşam tarzına ve her yere her şeye ulaşabilme ayrıcalığına sahip olabilmek için alttaki resme tıklamanız yetiyor. Karşınıza çıkan sayfada açılan formu doldurarak lansmana özel bütün ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz. 

Yorum Yaz