maritbet girişmaritbet
Hampton by Hilton Ataköy'ün tercihi Bosch!

Hampton by Hilton Ataköy'ün tercihi Bosch!

İstanbul'daki yatırımcılığını Turan Tekstil'in üstlendiği Hampton by Hilton Ataköy'da Bosch Termoteknik kullanıldı.

Bosch Termoteknik'in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği LG soğutma sistemleri ve Buderus'un üstün teknoloji ürünü ısıtma cihazları, dünyaca ünlü otel zinciri Hilton Worldwide'ın İstanbul'daki yatırımcılığını Turan Tekstil'in yaptığı en yeni oteli Hampton by Hilton Ataköy'de tercih edildi.

Mekanik müteahhitliği Dönmez Mühendislik tarafından üstlenilen projede iklimlendirme için LG Multi V IV VRF ısı geri kazanımlı hava soğutma sistemleri ile toplam 605kW kurulu kapasiteye sahip 13 adet dış ünite ve 130 adet gizli tavan tipi iç ünite klima kullanıldı. Projenin taze hava ihtiyacını karşılamak için kullanılan klima santralleri LG Multi V IV VRF dış üniteleri ile şartlandırıldı.Otelin sıcak su sistemi için ise, Buderus'un 4 adet Logamax Plus GB162-100W Duvar Tipi Kazanı ile 2 adet Logalux SU1000 Mavi Boyler'i satın alındı.

LG ile sessiz, temiz ve konforlu iklimlendirme

LG Multi V IV, yüksek binaların soğutma ve ısıtılmasında önemli oranda operasyonel verimlilik sağlarken, şirketin son yıllarda odaklandığı gelişmiş klima çözümlerinin son halkası olan değişken soğutucu akış (VRF) modellerini daha da ileriye taşıyor. Multi V ürün serisinin en son üyesi olan bu model, üst düzey enerji verimliliği sayesinde işletme maliyetlerinin düşürülmesine de katkı sağlıyor. Ürün, ısı geri kazanımlı sistem sayesinde odaların birbirinden bağımsız ısıtma ve soğutma yapabilmesi sağlanmıştır. Ayrıca VRF sisteminde odalardan herhangi birinde bir arıza veya enerji kaybı olması durumunda, diğer odalardaki sistemlerin sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam etmesini sağlıyor. Multi V IV VRF serisi bir dizi gelişmiş, patentli teknolojinin yanı sıra kullanıcının sistemi uzaktan görüntüleme ve kontrol edebilmesine olanak veren akıllı kontrol özelliğine de sahip bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hampton by Hilton Ataköy'ün tercihi Bosch!
  • 15.02.2016 17:09

Hampton by Hilton Ataköy'ün tercihi Bosch!

İstanbul'daki yatırımcılığını Turan Tekstil'in üstlendiği Hampton by Hilton Atak ...