maritbet girişmaritbet
Haliç Üniversitesi'nde korkutan yangın!

Haliç Üniversitesi'nde korkutan yangın!

Haliç Üniversitesi Kağıthane Yerleşkesi'nde bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Yangında

Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde bulunan Haliç Üniversitesi Yerleşkesi'nin zemin katındaki yemekhanede dün gece saat 00.15 sıralarında yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek binanın dış cephesine ve ardından da çatıya yayıldı. Güvenlik görevlilerinin durumu fark etmesi üzerine, o sırada binada bulunan ve ders çalışan bazı öğrenciler binadan tahliye edildi. İhbar üzerine olay yerine Seyrantepe, Kağıthane, Şişli, Beşiktaş'tan itfaiye ekipleri sevk edildi. Bir grup itfaiye eri, yangına üniversite içerisinden müdahale ederken, diğer itfaiyeciler de merdiven aracı yardımıyla binanın dış cephesine  ve çatısına köpüklü su sıkarak alevlere müdahale etti. Yangın, ekiplerin yaklaşık yarım saatlik müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Yangında, herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmazken, binada maddi hasar meydana geldi.

ÇATISINA  KADAR SIÇRADI 

Haliç Üniversitesi'ndeki yangın cep telefonu kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, alevlerin 5 katlı binanın çatısına kadar sıçradığı ve dış cephenin kısmen yandığı görülüyor.

Yangın çıktığı sırada arkadaşlarıyla beraber sınıfta ders çalıştığını belirten bir öğrenci, "Dumanları görünce hemen binadan çıktık.Yangından etkilenmedik. Yaralımız yok. Biraz korktuk" dedi. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Haliç Üniversitesi'nde korkutan yangın!
  • 19.11.2015 10:41

Haliç Üniversitesi'nde korkutan yangın!

Haliç Üniversitesi Kağıthane Yerleşkesi'nde bilinmeyen bir nedenle yangın meydan ...