maritbet girişmaritbet
Güral Premier Hotel Belek, çocukları unutmadı!

Güral Premier Hotel Belek, çocukları unutmadı!

Belek’in gözde otellerinden biri olan Güral Premier Hotel Belek’te iki yıl süren baştan aşağı yenilenme ve değişim projesi tamamladı.

Misafirlerine birinci sınıf ve unutulmaz bir tatil deneyimi sunmak için sürekli bir kalite anlayışı ile hareket eden Güral Premier Hotel Belek, yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. 

Güral Premier Hotel Belek'te, devasa büyüklükteki Aquapark'ın içinde yer alan açık yüzme havuzları, özel bebek plajı ve çocuklarıyla birlikte tatil yapmak isteyen aileler için her detayın düşünüldüğü Happyland, küçük misafirler için özel olarak tasarlandı. Happyland içinde, çocuklara özel bir oyun alanı, çocuk restoranı,  teenager kulubü, DVD salonu, uyku odaları ve çocuk tuvaletleri bulunuyor. Arzu eden aileler çocuklarını saat 09:00-23:00 arası profesyonel çocuk eğitmenlerine emanet edebiliyor. 

Özel olarak tasarlanan Gameland bünyesinde bulunan birbirinden farklı temada 50'den fazla oyun makinesi sayesinde çocuklar eğlenceyi maksimumda yaşıyor. Sahilde gölge bir alanda konumlanan oyun parkında ise, ebeveynler çocuklarını izlerken deniz ve güneşin tadını gönüllerince çıkarabiliyor. 80 adet özel havuz alanları bulunan suit odalarda yapılan konaklamalarda, çocuklar odalarından çıkılan bahçelerinde havuz keyfini doyasıya yaşarken, ailelerin gözü arkada kalmıyor.

Güral Premier Hotel Belek, haftada bir düzenlenen çocuk festivali, dünyaca ünlü show ve müzikallerin sahnelendiği dev sahnesi, animasyon aktiviteleri, profesyonel altyapıya sahip toprak tenis kortları, voleybol sahaları, step ve aerobik alanı, su sporları, açık ve kapalı geniş havuz alanları, son teknoloji ekipmanlar ile donatılmış Quu Fitness salonu her ayrıntının özenle düşünüldüğü bir tatil konsepti sağlıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Güral Premier Hotel Belek, çocukları unutmadı!
  • 18.06.2015 12:36

Güral Premier Hotel Belek, çocukları unutmadı!

Belek’in gözde otellerinden biri olan Güral Premier Hotel Belek’te iki yıl süren ...