maritbet girişmaritbet
Grohe batarya yelpazesi bahar dalları ile lanse ediliyor

Grohe batarya yelpazesi bahar dalları ile lanse ediliyor

Gelen bahar mevsimi ile birlikte evimizdeki dekorasyonlarda tazeleniyor. Grohe, bahar dalları ile hayatı yeniliyor.

En popüler batarya ürün gamını bir üst düzeye çıkartan Grohe, modernize edilmiş tasarımın yanı sıra olağanüstü ve yenilikçi fonksiyonlarını sunuyor.

Eskisine kıyasla daha güzel, daha fonksiyonel, hatta daha rahat olan seride, Grohe tasarımcı ve mühendisleri ödüllü bir ürünü daha da iyi hale getirmek konusunda mükemmel bir iş çıkarttılar.

Çıkış ucu ile kumanda kolu arasındaki mesafeyi açarken bataryanın genel yüksekliğini de artırarak, çalıştırma konforunu her bir modele göre yüzde 30'a varan oranlarda iyileştirdiler.

Kumanda koluna daha kolay erişilebilen bataryanın çıkış ucunun altında kullanıcının elleri için daha fazla alan bulunuyor. En önemlisi, Eurosmart'ın net şekilde yapılandırılan formu günümüzün en yüksek çeşitliliğe sahip banyo dekorlarına kusursuz şekilde uyum sağlıyor.

Verimlilikte sınıf atladı

Yeni batarya yelpazesi de sürdürülebilirlik açısından çıtayı yükseltiyor. Grohe EcoJoy® teknolojisi ile donatılan yeni batarya, hiçbir şekilde su deneyiminden tavizde bulunmaksızın su tüketimini dakikada 5,7 litre ile sınırlandırıyor.

Entegre sıcaklık sınırlayıcılı yeni ve geliştirilmiş 35 milimetrelik kartuş kullanıcıların enerji tüketimlerini yönetmesine yardımcı olurken aynı zamanda onları yanmaya karşı da koruyor.

Dahası, bataryanın GROHE SilkMove® ES sürümü de temin edilebiliyor. Bu “soğuk başlatma” teknolojisi, kumanda kolunun merkez konumunda açılması ile sadece soğuk su akıtacağından, sadece soğuk su kullanılmasında bir sakınca olmayan durumlarda su ısıtmak için enerji tüketiminden kaçınılması anlamına geliyor.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Grohe batarya yelpazesi bahar dalları ile lanse ediliyor
  • 08.06.2015 15:46

Grohe batarya yelpazesi bahar dalları ile lanse ediliyor

Gelen bahar mevsimi ile birlikte evimizdeki dekorasyonlarda tazeleniyor. Grohe, ...