maritbet girişmaritbet
Golfkent Ankara'da son 40 konut!

Golfkent Ankara'da son 40 konut!

GYODER kampanyasıyla 10 yıl yüzde 0,7 faizle ev sahibi olma fırsatı sunulan Golfkent projesi Turyap imzası taşıyor.

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER ‘in (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği), ekonomik büyümeye destek olmak ve sektöre ivme kazandırmak amacıyla başlattığı ‘‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye'' kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. 

Ankara Golfkent ile kampanyaya dahil olan GYODER üyesi TURYAP, son 40 daire için alıcılara %20 peşin, 0.70 vade ve 120 aya kadar taksitlendirmenin yanı sıra peşin alımlarda %20 iskonto uygulanıyor.

77 bin lira peşinatla ev sahibi olma fırsatı

Kampanya kapsamında GYODER üyesi 39 üye firmanın yüze yakın projesinden yaklaşık 56 bin konut ve 3 bin 200 ofis, 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0.7'lik bir kredi faizi ile tüketiciye sunuluyor.

31 Ağustos tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında Ankara Golfkent'teki konutlar 77 bin TL'den başlayan peşinatla satılıyor. Yıl sonu teslim edilecek stoklarla sınırlı son villalar da kampanya kapsamında alıcılarla buluşuyor.

Türkiye'nin lokomotif sektörünün temsilcileri olarak GYODER'in projesine destek verdiklerini söyleyen Ankara Golfkent Satış ve Pazarlama Direktörü Ali Koray Sandal: ‘'15 Temmuz girişiminin ekonomik hayatımızda olumsuz durumlar yaratmaması ve ülkemizin eski günlerine en hızlı şekilde dönmesi adına tüm sektörlerin elini taşın altına koymaları gerektiğine inanıyoruz. Bu bakış açısıyla üyesi olduğumuz GYODER tarafından başlatılan kampanyayı destekledik ve sektörü canlandırmak amacıyla kampanyaya dahil olduk'' dedi.

Konut alana golf dersi ücretsiz

Yemyeşil alanda hafta sonu keyfi yaşamak isteyenleri Golfkent'e beklediklerini söyleyen Ankara Golfkent Satış ve Pazarlama Direktörü Sandal: Projemizi yerinde görmek isteyenleri hafta sonu brunch etkinliklerimize davet ediyoruz. Misafirlerimiz, Ankara'nın oksijeni en bol yerinde, yemyeşil bir alanda açık büfe kahvaltının tadını çıkarıyorlar, ardından eğitmenlerimiz eşliğinde golf oynuyoruz. Ağustos ayı içerisinde konut alanlara ise bir yıl boyunca golf eğitimini ücretsiz olarak veriyoruz. Geçtiğimiz haftalarda yaptığımız etkinlere milletvekilleri, büyükelçiler ve son olarak Harley Davidson Kulübü üyeleri de katıldı. Golfkent'ten konut almak isteyenler etkinlikler ve kampanyalar hakkında detaylı bilgi için satış ofisimizi arayabilirler'' dedi.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Golfkent Ankara'da son 40 konut!
  • 09.08.2016 10:59

Golfkent Ankara'da son 40 konut!

GYODER kampanyasıyla 10 yıl yüzde 0,7 faizle ev sahibi olma fırsatı sunulan Golf ...