maritbet girişmaritbet
Gevaş Belediyesi hizmet binası açıldı

Gevaş Belediyesi hizmet binası açıldı

İstanbul Esenyurt Belediyesi tarafından Van’ın Gevaş ilçesinde yaptırılan belediye binası törenle hizmete açıldı.

AK Partili Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan'ın talebi üzerine kardeş İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından Gevaş'a yeni bir hizmet binası yaptırıldı. 4 ay önce temeli atılan ve 1 milyon liraya mal olan binanın yapılan açılış törenine Van Valisi İbrahim Taşyapan, AK Parti Van milletvekilleri Beşir Atalay ve Burhan Kayatürk, AK Partili belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

"Millet olduğumuzu gösteren bir eser"

Yoğun ilginin gösterildiği töreninde açılış konuşmasını yapan Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun ilçeye sadece bina inşa etmediğini, tüm Gevaşlıların yüreğine sevgiden binalar inşa ettiğini söyledi. Hakan, "Her şey inanmakla başlar. Çok ciddi sıkıntılar yaşadık. İnancımızı eksik etmedik. Bu bina ülkenin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine bütün olarak bir millet olmanın, kardeş olmanın ne demek olduğunu bize gösteren bir eser" dedi.

"Birlik ve beraberlik içinde güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz"

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da, Sinan Hakan'ın isteği üzerine böyle bir eser yaptıklarını belirterek, "Bugün burada bu güzel eseri Gevaş'ımıza kazandırdığımız için çok mutluyuz. Diğer belediyeler de bizden talep ederlerse onlara da bu tür bir eser yapabiliriz. Bizim Esenyurt'ta da çok Gevaşlı var. Bu nedenle burası da bize yabancı değil. Birlik ve beraberlik içinde güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gevaş Belediyesi hizmet binası açıldı
  • 09.09.2016 16:58

Gevaş Belediyesi hizmet binası açıldı

İstanbul Esenyurt Belediyesi tarafından Van’ın Gevaş ilçesinde yaptırılan beledi ...