maritbet girişmaritbet
Gaziantep'in 33 bin kişilik yeni stadı yükseliyor!

Gaziantep'in 33 bin kişilik yeni stadı yükseliyor!

Gaziantep'te inşa edilen kırmızı-siyah desenli Gaziantep Stadı'nın 2016 yılının ilk haftalarında tamamlanması öngörülüyor.

Gaziantepspor heyeti, şubat ayında yapımına başlanan 33 bin kapasiteli Gaziantep Stadı'nın inşaatında incelemelerde bulundu. Taraftar için müjde veren asbaşkan Bülent Konca, gelecek sezonun ikinci yarısı itibariyle yeni stada geçmeyi planladıklarını belirtti. 

İbrahim Kızıl ve Okan Buruk'un yanı sıra asbaşkan Bülent Konca, futbol şube sorumlusu Mustafa Kızıl ve futbolculardan Elyasa Süme, Şenol Can, Muhammet Demir, Abdülkadir Kayalı, Muhammed İldiz ve Mustafa Durak'ın da yer aldığı heyet, inşaat alanını gezerek, yetkililerden bilgi aldı ve inşaattaki işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

2016'nın ilk haftalarında tamamlanması öngörülüyor!

Asbaşkan Konca, incelemelerin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, stattaki çalışmaların memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Haziran ayı itibariyle inşaattaki çatı bölümüne başlanacağını ifade eden Konca, "Bize verilen bilgiye göre 2016 yılının ilk haftalarında stadın tamamlanması öngörülüyor. Bu nedenle inşallah gelecek sezonun ikinci yarısı itibariyle yeni statta yerimizi alacağız" dedi.

Türkiye'nin en iyi 10 stadından biri olacak!

Stadın güzel bir atmosfere sahip olacağını dile getiren Konca, "Stadımız tamamlandığında Türkiye'nin en iyi 10 stadından birine sahip olacağız. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz stadı görünce şimdiden heyecanlandılar. İnşallah gelecek sezon yeni yerimizde yeni başarılara koşarız" ifadelerini kullandı. 

Yorum Yaz