maritbet girişmaritbet
Gayrimenkul sektörüne nitelikli eleman geliyor!

Gayrimenkul sektörüne nitelikli eleman geliyor!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün başarılı şirketlerinden Era Gayrimenkul, başlattığı Emlak Reklam ve Araştırma Kursu ile adından söz ettiriyor.

ERA Gayrimenkul'ün sektöre nitelikli elemanlar kazandırmak adına başlattığı ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu' yoğun ilgi gördü. 

Türkiye'deki büyüme stratejisine bir biri ardına açtığı ofislerle devam eden ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık zinciri ERA Gayrimenkul'ün Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) aldığı eğitim sertifikasının ardından başlattığı Emlak Reklam ve Araştırma Kursu eğitimlerine devam ediyor.  

ERA Gayrimenkul Akademisi ve Uygulama Ofisi ile Türkiye'de bir ilke imza atarak gayrimenkul danışmanlığı sektöründe fark sunan ERA Türkiye, yılda ortalama 15 bin kişiyi eğitebilecek bir alt yapı oluşturdu. 

Sertifika alanlara iş imkanı!

Gayrimenkul sektöründe kaliteli, eğitimli ve profesyonel kadroların yetiştirilmesi amacıyla oluşturulan kursun Bağdat Caddesi Göztepe üzerindeki ERA Gayrimenkul'ün merkez binasında eğitime başladığını söyleyen ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu'nun üç farklı MEB onaylı sertifika programı üzerinde eğitim verdiğini söyledi. Tüm programlar genelinde eğitim veren eğitimci kadrosunun, sektör içinde aktif tecrübeye sahip aynı zamanda akademik alanda da yetkinliklerini kanıtlamış kişilerden oluştuğunu hatırlatan Baygan, “Emlak Reklam ve Araştırma Kursu'ndan başarı ile mezun olan kursiyerler MEB onaylı sertifikalarını almalarının haricinde gayrimenkul sektöründe kurumsal marka çatısı altında çalışma imkanına da kavuşacak” dedi.

Yatırımcılara yüzde 100 başarı sözü veriyor!

2014 verilerine göre ERA Akademi bünyesinde 798 kişi eğitim aldı,  27 farklı konuda seminer ve eğitim düzenlendi. 2014 yılı içinde gayrimenkul danışmanları için 10 adet KariyERA eğitimi gerçekleştirildi. Son bir yıl içerisinde ERA Gayrimenkul Türkiye, franchise ofislerine tam 200 ziyaret yapıldı. Türkiye'deki franchise sayısını 35'e yükselten ERA Türkiye; güçlü merkez ofis yapılanması, ERA Eğitim Akademisi ve uygulama ofisiyle yatırımcılarına yüzde 100 başarı sözü veriyor. 

1971 yılında ABD'de kurulmuş ve dünya çapında yatırımcıların kazancını artıran gayrimenkul ürünlerinin ve hizmetlerinin gelişmesine öncülük eden ERA, bugün dünyada 3 bini aşkın ofisi, 38 binden fazla ofis sahibi ve gayrimenkul danışmanı ile 35 ülkede hizmet veren global bir gayrimenkul markası konumunda bulunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

'Kentsel dönüşümde deprem geçmişi olan yapılara odaklanmalı'
  • 28.05.2018 12:55

'Kentsel dönüşümde deprem geçmişi olan yapılara odaklanmalı'

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, kentsel dönüşümde önceliğin ...

TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi 25 Nisan'da yapılacak
  • 14.04.2018 09:59

TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi 25 Nisan'da yapılacak

ERA Gayrimenkul Türkiye, 25 Nisan 2018 Çarşamba günü TrendERA Gayrimenkul Trendl ...

'Emlak sektörü için 2017 canlı bir yıl olacak'
  • 05.01.2017 11:32

'Emlak sektörü için 2017 canlı bir yıl olacak'

ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, emlak sektörünün 2017 yılın ...

Era Gayrimenkul, yılın son buluşmasını gerçekleştirdi
  • 27.12.2016 13:11

Era Gayrimenkul, yılın son buluşmasını gerçekleştirdi

2016 yılının son eğitim programını Bolu Kartalkaya'da düzenleyen Era Gayrimenkul ...

Şerifali'de konut fiyatları yüzde 40 arttı!
  • 20.12.2016 08:50

Şerifali'de konut fiyatları yüzde 40 arttı!

Kentsel dönüşümün yoğun olarak uygulandığı ve İstanbul Finans Merkezi'ne olan ya ...

Era Gayrimenkul, 2017 hedeflerini açıklıyor!
  • 09.12.2016 08:42

Era Gayrimenkul, 2017 hedeflerini açıklıyor!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Era Gayrimenkul, 20 Ocak Cuma günü basınla bir a ...