maritbet girişmaritbet
FOTOMOGAN fotoğraf yarışmasında başvuru süresi uzatıldı

FOTOMOGAN fotoğraf yarışmasında başvuru süresi uzatıldı

“Başkent’in denizi” Mogan Gölü’nün eşsiz güzelliklerinden ilham alan FOTOMOGAN fotoğraf yarışmasında başvuru süresi uzatıldı

“Başkent'in denizi” Mogan gölünün eşsiz güzelliklerinden esinlenerek tasarlanan Uptown İncek Konutları tarafından başlatılan FOTOMOGAN fotoğraf yarışmasında başvuru süresi 14 Eylül'e uzatıldı. Mavi ve yeşilin en güzel tonlarının buluştuğu Mogan Gölü, 16 Mart'ta başlayan “FOTOMOGAN” fotoğraf yarışmasına ana tema olmuştu. Mogan'ın doğal güzellikleriyle henüz tanışmamış Ankaralılar için başlatılan yarışmaya fotoğraf severler büyük ilgi gösterdi. Benzersiz Mogan Gölü ve ODTÜ ormanı manzarasıyla dikkati çeken Uptown İncek Konutları tarafından düzenlenen ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) onaylı yarışmaya çok sayıda fotoğraf sever katıldı. Ancak katılım göstermek arzusunda olduğunu ve yaz güneşiyle birlikte canlı renkleri karelerine yansıtmak istediklerini söyleyen çok sayıda fotoğraf tutkunu ise, süre uzatımı talebinde bulundu.
Uptown İncek projesini hayata geçiren LEMA Grup'un ortaklarından Emre Katırcı da, kendilerine TFSF'ye ulaşan talepleri dikkate alarak, ilgi nedeniyle FOTOMOGAN Fotoğraf Yarışması'nın başvuru süresini uzatma kararı aldıklarını açıkladı. Ankara'nın oksijen depolarından biri olan Mogan Gölü'nün fotoğraf severleri kendisine çektiğini belirten Katırcı, “Yarışmamız ilk günden itibaren fotoğraf severler tarafından oldukça ilgi gördü. Birbirinden farklı renklere ev sahipliği yapan Mogan'dan eşsiz kareler bize gönderildi. Böylesine yoğun bir ilgiyle karşılaşan yarışmamıza tüm fotoğraf severler katılabilsin diye başvuru süresini 14 Eylül'e kadar uzatma kararı aldık” dedi.

Mogan Gölü'nün her mevsim farklı bir renge dönüştüğünü kaydeden Katırcı, bahar renklerinin fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştiğini, yaz renklerini ise merakla beklediklerini dile getirdi. Katırcı, yarışmada birinci olan fotoğrafı çeken sanatçının teknoloji marketinden 2 bin 500 lira değerinde hediye çekiyle ödüllendirileceğini anımsattı. Yarışmada ikinci olan sanatçıya bin lira değerinde, üçüncü olana ise 500 lira değerinde teknoloji marketten hediye çeki verileceğini kaydeden Katırcı, ilk 3'e giren katılımcılara teşekkür belgesi de verileceğini ifade etti. FOTOMOGAN Fotoğraf Yarışması jürisinde ise, birbirinden deneyimli fotoğraf sanatçıları yer alıyor. Jüride, Depo Photos Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Antakyalı, Zaman gazetesi foto muhabiri Ali Ünal, RPR Medya AŞ Başkanı Ercan Halıcı, Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Başkanı Sami Türkay, Sabah gazetesi foto muhabiri Uğur Yıldırım ve Habertürk gazetesi foto muhabiri Ümit Turpçu bulunuyor. Fotoğraf severler yarışma şartnamesine TFSF'nin internet sitesinden ulaşabilir.

Uptown İncek

Lema Grup tarafından hayata geçirilen Uptown İncek Konutları, TED Ankara Koleji'ne kapı komşusu olacak. İnşaat sektöründe kalite ve güveni prensip olarak benimseyen LEMA Grup, Uptown İncek projesinde de ilkelerinden ödün vermeden Başkent'te yeni bir yaşam alanı sunuyor. 1+1 ‘den 6+1 ‘e kadar 18 ayrı tipte 226 daire bulunan proje, 36 katlı yatay ve dikey olarak inşa ediliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı çalışmaları tamamlandı
  • 08.09.2020 14:08

Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı çalışmaları tamamlandı

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı rehabilit ...

Marmara Denizi'nde azalan musilajın öncesi ve sonrası görüntülendi!
  • 06.07.2021 14:05

Marmara Denizi'nde azalan musilajın öncesi ve sonrası görüntülendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 22 maddelik "Marmara Denizi Koruma Eylem Planı" ...

Lumion programı ile üretilen en güzel görseller
  • 02.04.2021 10:25

Lumion programı ile üretilen en güzel görseller

3 boyutlu görüntü üretim programı Lumion ile birçok alanda gerçekçi görseller el ...

İzmir depreminin yol açtığı yıkım uzaydan görüntülendi
  • 05.11.2020 15:43

İzmir depreminin yol açtığı yıkım uzaydan görüntülendi

İTÜ Uydu Haberleşme ve Uzaktan Algılama Merkezince, İzmir'in Seferihisar ilçesi ...

Demirci'nin otantik evleri fotoğrafçıların ilgisini çekiyor
  • 22.10.2020 11:08

Demirci'nin otantik evleri fotoğrafçıların ilgisini çekiyor

Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı Kargınışıklar Mahallesi'nde ahşap ve kerpiçten ...

İstanbul Havalimanı havadan görüntülendi!
  • 05.07.2019 17:30

İstanbul Havalimanı havadan görüntülendi!

İstanbul Havalimanı'nın gündüz ve gece görünümü havadan görüntülendi. ...