maritbet girişmaritbet
Fikret Orman, Vodafone Arena planını açıkladı!

Fikret Orman, Vodafone Arena planını açıkladı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, son günlerde çatı kriziyle gündeme gelen Vodafone Arena’ya dair önemli açıklamalarda bulundu.

Lig TV'de Şansal Büyüka ile Ömer Güvenç'in konuğu olan Orman sıkıntıyı doğrularken, hedeflerinin stadı 20 Eylül'de açmak olduğunu söyledi. Orman, Hürriyet'in duyurduğu çatı sorunu için “Evet, bir sıkıntı var, yok diyemem. Sıkıntı eski açık tribün kısmında. Kadir Ağabey (İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş) ile konuşmamız lazım. Ona da yanlış bilgi aktarılıyor. Suyun akması için eğim olmalı. Bu nedenle 40 santimlik fazla yükseklik var. Ama bu kadar büyük yapıda bunun gözle görülmesi mümkün değil. Pazartesi herhalde görüşürüz” diye konuştu.

TEMMUZ ORTASINDA ÇİMLER SERİLECEK

STADA başlarken kulübün kapısında 200 icra dosyası olduğunu hatırlatan Orman, “Temmuz ortasında çimlendirmeye başlamak istiyoruz. Eylülün 20'si gibi açmayı planlıyoruz. Stada dönmemiz lazım. Artık Beşiktaşlılar sıkıldı. Ben daha fazla sıkıldım. KDV ile birlikte 118 milyon dolara (317) bitirmeyi planlıyoruz. Şu ana kadar 200 milyon lira (74 milyon dolar) harcandı. Spor Toto'dan tesis desteği almadık. Kendi kaynaklarımızla yapıyoruz” dedi. Orman, TFF ve Kulüpler Birliği'ne de bir dilekçe vereceklerini belirterek, “2015-2016 sezonunun ilk 3 iç saha maçını deplasmanda oynayacağız” dedi.

LUCE İÇİN İSTEĞİ KALMADI GÖNLÜ YERLİ HOCADA

SLAVEN Bilic konusunu daha martta tartıştıklarını belirten Orman, “Çok pozitif bir karar çıkmamıştı. Ama bu stada şampiyon dönseydik yüzde 99 devam ederdik” dedi. Artık kriz anlarında paniklemeyecek bir hoca arayacaklarını kaydeden Orman, “Mircea Lucescu'ya haber beklediğimizi söyledik ancak bu saatten sonra gelme ihtimali düşük. Bende de onun için istek yok. Ben yerli adamı tercih ederim. Ya da Türkiye'yi bilen yabancı... Şenol Hoca (Güneş) ile hiç konuşmadık. Zaten Şenol Hoca'yı tanıyan bir insan kupa maçı öncesi kapısını çalmaz” dedi. Orman, Sergen Yalçın için ise, “Beşiktaş onun için henüz erken. Üzerine koymalı” şeklinde konuştu.

SEÇİMİ OTURUP KONUŞACAĞIZ

MALİ  ve İdari Genel Kurul öncesi seçime gitmek gibi bir düşüncesi olmadığını belirten Orman, “Doğru bir zamanda bir kongre yapacağız ama oturup konuşmalıyız. Şampiyonluktan son haftalarda birden düşünce insanlar çöktü, ben de çöktüm. Eleştiriler normal ama bazıları genel kurula örgütlenmiş gelmişlerdi. Asker gibiydiler” dedi.

TAYFUN KORKUT'A “GEL” DEDİM

TÜRKİYE'de sportif direktör olabilecek çok isim olduğunu kaydeden Orman, “Çoğu saha kenarında olmak istiyor. Önder Özen de sahada olmak istedi. Tayfun Korkut'u çok beğeniyorum. Hem hırslı hem de başarılı. ‘Sportif direktörlük için gel' dedim fakat o da sahada olmak istiyor. İlhan Mansız, iyi bir insan ama çalışacağım insanda hırs ararım” dedi.

BEYAZ YALANLAR SÖYLEDİM

ORMAN, stadı pazarlayıp gelir elde edebilmek için açılış tarihine dair beyaz yalanlar söylediğini söyledi. Orman, “Bir ev yapıp 10 yıl sonra bitecek derseniz kimse almaz. Evet, stadın yapım sürecinde beyaz yalanlar söylediğim doğrudur” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone'da inşaat sürüyor!
  • 15.04.2015 10:40

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone'da inşaat sürüyor!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün inşaatı süren Vodafone Arena Stadı'nda inşaat çalı ...

Beşiktaş Vodafone Arena'ya gökyüzünden bakın!
  • 07.04.2015 12:02

Beşiktaş Vodafone Arena'ya gökyüzünden bakın!

Tamamlandığında 41 bin 903 kişi kapasiteli dev bir stat olacak Vodafone Arena'nı ...

Vodafone Arena'dan 'Sabret' mesajı verildi!
  • 27.01.2015 11:31

Vodafone Arena'dan 'Sabret' mesajı verildi!

Vodafone Türkiye tarafından hayata geçirilen Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Are ...

Fikret Orman, İstanbloom projesini anlattı!
  • 19.01.2015 16:46

Fikret Orman, İstanbloom projesini anlattı!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı ve Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Orman ...

Fikret Orman, emlaktasondakika'ya konuştu!
  • 19.01.2015 11:13

Fikret Orman, emlaktasondakika'ya konuştu!

Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Orman, İstanbloom projesiyle birlikte Voda ...

Vodafone Arena 7 Şubat 2015 fotoğrafları!
  • 07.02.2015 15:55

Vodafone Arena 7 Şubat 2015 fotoğrafları!

Beşiktaş'ın İnönü Stadı yerine inşa edilen yeni mabedi Vodafone Arena'da inşaat ...